b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

A mai ötletünket megosztjuk veled is!

GIJON, SPAIN - APRIL 15: Head coach Zinedine Zidane of Real Madrid reacts during the La Liga match between Real Sporting de Gijon and Real Madrid at Estadio El Molinon on April 15, 2017 in Gijon, Spain. (Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Régen osztottunk már meg nyilvánosan ingyenes tippeket, viszont ma úgy döntöttünk, hogy a gyenge kínálatból kiválasztott tippünket megosztjuk veled! Innentől rajtad áll, hogyan is döntesz, hiszen mi úgymond segítő kezet nyújtunk és megpróbáltunk egy olyan mérkőzésre és egy olyan tippet megosztani veled, amely nagy valószínűséggel nyerni fog! Ráadásul már lehetséges, hogy a kora délután örömittasan élvezhetjük a nap hátralévő részét..

Tehát a döntés a kezedben.. 


Ma egyetlen egy tippet osztottunk meg a prémium előfizetőinkkel és ez a mérkőzés nem más, mint az Anderlecht – Standard Liege összecsapása, amelyhez egy rövid elemzést és érvelést is fűztünk!


A mai találkozón véleményünk szerint várhatóak lesznek a gólok és a belga bajnokság a szezon végéhez közeledve igencsak kiélesedett, hiszen a Brugge folyamatos botlásai közel hozta az első pozíciót az ellenfeleknek, ami azt jelenti, hogy az Anderlecht és a Standard Liege is egy remek hajrával joggal pályázhatna az első pozícióért. Egy korai mérkőzésre tettük ma a voksunkat, viszont mindkét fél remek formában várja a mai találkozót, az Anderlecht négy nappal ezelőtt a Brugge csapatát verte meg idegenben 2-1-re, míg a Standard Liege legutóbbi 10 mérkőzésén “sziporkázik” és mindössze egyetlen egy veresége van az együttesnek! Legutóbb 5-0-ra búcsúztatták a Genk csapatát, de azt megelőzően is 3-1-re a Gent, 4-4-s döntetlennel zártak a Brugge ellen, illetve a mai ellenfelükkel egy igencsak izgalmas mérkőzésen 2-1-re tudtak nyerni. Ma a motiváció adott mindkét fél számára, hiszen a hazaiak a 2. helyen állnak 2 pont lemaradással, míg a vendégek a 3. helyen 4 pont lemaradással. Mindent egybevéve a vendégek mostanság a remek formájuknak köszönhetően nagy átlagban gólokban gazdag mérkőzéseket játszanak és a rájátszásban a legtöbb gólt szerezték (16), míg a mai ellenfelük az Anderlecht az az együttes, akik szinte mindig lőttek gólt, de java részt kaptak is! Mindkét oldalon a kulcsfontosságú emberekre számíthatnak a trénerek, így mi úgy véljük, hogy a mai mérkőzés sem lesz egy unalmas 90 perc, ráadásul az évben eddig a két csapat kétszer találkozott és mind a két alkalommal megszületett a gólváltás a mérkőzéseiken! Mi ma úgy véljük, hogy az Anderlecht védelmében bőven benne van a sebezhetőség, míg a vendégek védelme sem a legjobb, viszont a támadói a rájátszásra a legjobb teljesítményt nyújtják így várjuk a gólváltást és reméljük, hogy kora délután már örömittasan zárhatjuk a napot!

Anderlecht – Standard Liege (12551 H) (14:30)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,55


Természetesen ma sem maradhatnak el a szelvényeinkről készült képeink..

32218653_1661779617190757_800045741732003840_n.jpg
Sok sikert kívánunk a mai naphoz! Legyen szerencsénk!

0
%d bloggers like this: