b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

A-League : WS Wanderers – Melbourne Victory – 08/12 12:10

Vajon ma képes lesz megnyerni a döntőt a Sydney FC? (Fotó: Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A másik ausztrál mérkőzésen, ha minden a várható gólszámadatok szerint alakul, akkor maximum egy négy gólos mérkőzés szemtanúi lehetünk. Annyi biztos, hogy mindkét fél a kényszerszünet óta gólokban gazdag találkozókat hoz össze, viszont egymás ellen ritkán jön ki úgy a lépés, hogy öt, vagy több gól szülessen. Egy szó, mint száz a találkozón a gólváltásra és a 4,5 gól alatti opcióra esett a választásunk, amit 2,05-ös szorzóért cserébe “tolni” kell.

WS Wanderers – Melbourne Victory Fogadási határidő : 12:10
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
 Igen + 4.5 alatt (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólok) 2.05 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: