b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

A-League : Wellington Phoenix – Melbourne Victory – 03/15 06:20

Andrew Durante of the Phoenix competes against Emiliano Tade of Auckland City FC. 2013/14 Hyundai A-League Pre Season football match, Wellington Phoenix v Auckland City FC at Kiwitea Street, Auckland, New Zealand. Saturday 28th September 2013. Photo: Phototek.co.nz

Az ausztrál bajnokság holnapi játéknapján a Wellington Phoenix – Melborune Victory párharcot emeltem ki.


A mérkőzésen a statisztikai adatok győztek meg leginkább, ám mindenképp érdemes azt a tényezőt is megemlíteni, hogy a Wellington óriási harcban van a második helyért, ami számukra a rájátszás elődöntőjébe való jutást jelentené. Ami azt illeti a Melbourne nem egy, nem két csapatot viccelt már meg, ám a vendégek nagy hibafaktora a védelmük. Statisztikai adatok alapján is látni lehet ezt, ugyanis a vendégek mindössze egy mérkőzést játszottak le az idegenbeli túráikon kapott gól nélkül, ám a támadósoruk remekül egyensúlyozza ezt a hiányosságot, hiszen szinte minden túrán betalált a csapat. A Wellington esetében kiemelhetjük, hogy egy gólerős együttesről beszélünk, ráadásul ahogy a bevezetőben is említettem a hazaiak egy remek szezont futnak és versenyben vannak a második pozícióért.

A várható gólszámadatok alapján 1,73, ill. 1,16 a két együttes mutatója. Ennek megfelelően egy 2-1-es eredmény a reális a találkozón.

Várható a hazaiak sikere, ám semmiképp sem írnám le a Melbourne Victory csapatát. (Fotó : Getty Images)

Számomra ami mindenképp biztató, hogy mindkét együttes ilyen hatékony a kapu előterében és ennek megfelelően szerintem a gólváltás reális valóban a mérkőzésen. A gólváltásra egyébként a statisztikai rendszerünk adatai alapján 70% esély van, ami valljuk be remek érték. Egyszóval én nem hezitálnék tovább, a jelenlegi információim alapján nincsen kulcsfontosságú hiányzó egyik csapatban sem, ennek megfelelően pedig valóban óriási esély van a gólváltásra. A felek nem is olyan rég még decemberben találkoztak és akkor 0-0-ás eredményt értek el óriási meglepetésre, ám érdemes megemlíteni, hogy azóta sem zártak egyszer sem gól nélküli mérkőzésen a felek. A 0-0-ás eredményt megelőzően egyébként a két fél mérkőzésein rendre kialakultak a gólok. Ennek tudatában és ismerve a mostani tényezőket én mindenképp bizakodom és remélem, hogy nem viccelnek meg a felek.

Wellington Phoenix – Melbourne Victory Fogadási határidő : 06:20
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,61 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: