b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

A-League : Sydney FC – Western Sydney Wanderers – 02/28 10:00

Vajon ma képes lesz megnyerni a döntőt a Sydney FC? (Fotó: Getty Images)

Az ausztrál városi rangadón igencsak izgalmas mérkőzés alakulhat ki. Ráadásul a hazaiak részéről szinte minden kulcsjátékosra számíthat S. Corica a Sydney FC trénere.


Őszintén szólva a Sydney FC nekem nagyon szimpatikus együttes, ráadásul a liga mindent megtesz azért, hogy a hazaiak pihentek legyenek az AFC Bajnokok Ligája mérkőzésükre és ennek megfelelően holnap egy számunkra kora délelőtti találkozón léphetnek pályára a hazaiak. A mostani riválisuk az a WSW lesz, akik lényegében városi riválisnak számítanak és a két együttes rendre izgalmas mérkőzéseket vív egymással, ráadásul az előző mérkőzésen fordított felállásban nagy meglepetésre nyerni tudott a Western Sydney Wanderers csapata. A mostani mérkőzést viszont teljesen más forgatókönyv szerint folyhat, hiszen a Sydney FC hazai pályán szerepel, ahol eddig 8-0-0-ás mérlege van a csapatnak, míg a WSW idegenben egy 3-0-5-ös mérleggel rendelkezik.

A várható gólszámadatok alapján 2,07, ill. 1,00 a két együttes mutatója.

Vajon ma képes lesz megnyerni a városi rangadót a Sydney FC? (Fotó: Getty Images)

Az előző mérkőzésen látható volt, hogy némileg fásultak voltak a hazai játékosok és Le Fondre példának okáért kapu közelébe sem volt, pedig ő a hazaiak legeredményesebb játékosa. Ami jó hír, hogy a hazaiaknál ismét minden egyes kulcsjátékos szerepet kaphat, hiszen az előbb említett Le Fondre, Barbarouses és Ninkovic is a kezdőben kaphat szerepet a holnap délelőtti mérkőzésen. A vendégek keretében is szerepet kaphatnak a leggólerősebb játékosok, hiszen az utazókeretben Duke és Muller is nevezve lett. Egy szó, mint száz a Sydney előző mérkőzésén is bevállaltam a csapat góljait és én ezt most is megteszem. Egyrészről a várható gólszámadatok alapján is reális érték van a hazaiak góljaiban, de, ha megfigyeljük a Sydney FC hazai mérkőzéseit láthatjuk, hogy hat alkalommal zárt két vagy több rúgott góllal. A WS Wanderers elég érdekes eredményeket produkál túrái során, sőt nyolc lejátszott idegenbeli mérkőzésből tizennégy gólt kaptak. Ami még szintén figyelemre méltó tényező, hogy a túrák során mindössze két olyan találkozót tudott le a bajnokságon belül a csapat, hogy nem kapott két gólt, de elmondható összességében, hogy mindig kaptak legalább egy találatot. Egyszóval a Sydney FC a leghatékonyabb csapat az A-League keretein belül 37 gólt szereztek eddig 16 forduló alatt, ami remek eredménynek mondható. A vendégek az egyik legrosszabb védelemmel rendelkeznek, úgyhogy véleményem szerint minden feltétel adott arra, hogy ismét betaláljon kétszer a hazai együttes. Az előző mérkőzésen az utolsó percekig kellett izgulni, ám érdemes megtekinteni a felek legutóbbi mérkőzéseit ebben a felállásban és látható, hogy 2017 óta rendre rúgnak két gólt a városi riválisnak a hazaiak. Érdemes még ma fogadást kötni a mérkőzésre, hiszen várhatóan vissza fognak esni reggelre a szorzók.

Sydney FC – WS Wanderers Fogadási határidő : 10:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Több, mint 1,5 gól (Sydney FC gólszám) 1,72 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: