b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

A-League : Sydney FC – Melbourne Victory

Vajon ma képes lesz megnyerni a döntőt a Sydney FC? (Fotó: Getty Images)

Az ausztrál bajnokságban az elődöntőknél járunk, ahol már a Perth Glory bejutott a fináléba. Most a bajnokság két legjobbja találkozik egymással, név szerint a Sydney FC és a Melbourne Victory.


I Sydney FC – Melbourne Victory I

 

A találkozó igencsak érdekesnek mondható, hiszen a bajnokság két leggólerősebb csapata találkozik egymással, akik nem mellesleg egymás ellen rendre izgalmas és végletekig kiélezett mérkőzéseket alakítanak ki. Legutóbb a két együttes április 6-án találkozott egymással akkor 2-1-re nyert a Sydney, de ezt megelőzően is a szezon folyamán még két alkalommal találkoztak és hasonlóan az utóbbi eredményhez 3 gólt és gólváltást hozott a párosítás.

A statisztikai adatok alapján mindkét csapatnak 1,25-s mutatója van a gólszerzéseket tekintve. Ami annyit tesz, hogy várható mindkét oldaltól egy-egy találat, de bőven esélyes az is, hogy hosszabbítás/büntetőpárbajba torkolló mérkőzést fogunk látni.

Vajon ma is tud nyerni hazai pályán a Sydney FC? (Fotó: Getty Images)

Mivel a tét nem kisebb, mint a döntőbe kerülés számomra nem kérdés, hogy mindkét csapat küzdeni fog és nem a védekezést fogják preferálni. A Sydney hazai pályán kiválóan teljesít, de nekik akár rosszul is jöhet az, hogy pihentek. A Melbourne csapatával előző héten nyertünk a Wellington Phoenix elleni mérkőzésen, ahol szintén a gólváltásra fogadtunk, akkor 3-1-re nyertek Melbourne Victory. Úgyhogy bizakodó vagyok, véleményem szerint a mostani Melbourne Victory megnehezítheti az otthon kiváló formában lévő Sydney csapatát és jó hír lehet, hogy mindkét oldalon a legjobb játékosok játékra alkalmas állapotban. A szorzók számomra igencsak biztatóak, hiszen 1,75-s szorzón lehet fogadást kötni a gólváltásra, de a Sydney továbbjutása is igencsak kecsegtető 1,61-s szorzóért cserébe. Úgyhogy aki gondolja a továbbjutást is lehet rakni, én viszont maradok a már-már megszokott gólváltásnál, amelyre 1,75-s szorzóért remélem “ajándék” fogadni. Az áprilisi mérkőzésen már a 16. percben állt a most favorizált opció, de januárban is már 60 percnyi játékot követően lejött a gólváltás.

Sydney FC – Melbourne Victory (11:00)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,75 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: