b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

A-League : Sydney FC – Adelaide United – 01/04 09:30

Vajon ma képes lesz megnyerni a döntőt a Sydney FC? (Fotó: Getty Images)

Az ausztrál bajnokságra már most készülök, hiszen holnap délelőtt kerül megrendezésre a mérkőzés és nem szeretném, ha lemaradna róla bárki is.


A mérkőzésen 90%-os esélyessége van a favorizált opciónak és ilyen esélyesség mellett óriási hiba lenne kihagyni a mérkőzést. Őszintén szólva a statisztikai rendszer az ausztrál ligában is igencsak magas hatékonysággal és találati aránnyal rendelkezik és ennek megfelelően igencsak nagy magabiztossággal várom a találkozót. A Sydney nagyon erős, ráadásul az előző fordulóban is hozták a 2,5 gól feletti opciót, amit már a prémium elemzések keretei között favorizáltam. A szorzók esetében most úgy vélem, hogy itt még egy nappal a mérkőzés előtt érdemes beszállni a találkozóba, ugyan már csökkentek a nyitó szorzókhoz képest az értékek, ám nagyon bízom benne, hogy a két csapat gólokban gazdag mérkőzést alakít ki.

A 2,5 gól feletti opció esélyessége 90%, a Sydney hazai pályán 2,8, míg az Adelaide United 1,75-ös gólátlaggal rendelkezik.

Vajon képes lesz ismét nyerni a Sydney FC? (Fotó: Getty Images)

Összességében tehát egy gól gazdag mérkőzésre számítok. Mindkét csapat elég hatékonynak mondható, ráadásul a vendégek minden egyes idegenbeli meccsükön képesek voltak gólt szerezni, ill. kapni is. Ez egy remek kiinduló alap főként úgy, hogy a 2,5 gólos határon rendre overeztek. Úgyhogy bizakodva várom az általunk “bohóc ligának” titulált bajnokság mérkőzését és remélem, hogy a csapatok képesek lesznek három gólt szerezni. Erre az odds jelen állás szerint 1,66, amit öt egységgel ajánlok fogadásként!

Sydney FC – Adelaide United Fogadási határidő : 09:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Több, mint 2,5 gól (Gólszám összesített) 1,66 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: