b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

A-League : Perth Glory – Western United FC – 08/12 09:35

Vajon megtartja a kiváló sorozatát a jelenlegi listavezető? (Fotó: Will Russell/Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A mai nap bevállalós leszek a labdarúgás tippek esetében, hiszen több esetben magasabb tétekkel fogok ajánlásokat tenni. Mindkét együttes igencsak sok gólt kapott a kényszerszünet utáni folytatást tekintve, hiszen a hazaiak öt meccsből négyen kaptak gólt, míg a vendégek minden meccsükön megtették ezt. A mérkőzésnek ráadásul nagy tétje is van, hiszen a Western United háro mmérkőzéssel kevesebbet játszott és így is közel van a rájátszást jelentő helyek valamelyikéhez, meg a Perth az 5. és szorosan mögötte az Adelaide helyezkedik el. Annyi biztos, hogy az ausztrál liga nem egy életbiztosítás, viszont a mostani mérkőzésen is irreálisan magas mindkét együttes xG mutatója. A hazaiak 1.62, míg a vendégek 1,56-os értékkel rendelkeznek. Ezen mutatók pedig 72%-os eséllyel várják a gólváltást, illetve az 1-1-es eredmény 16,8%-os eséllyel várható. A tőkénk adott a magasabb tétek elhelyezéséhez, úgyhogy sok sikert nekünk!

Perth Glory  – Western United FC Fogadási határidő : 09:35
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
 Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1.57 5 egység
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
1-1 (Pontos végeredmény) 7.00 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: