b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

A-League : Perth Glory – Sydney FC

Vajon ma képes lesz megnyerni a döntőt a Sydney FC? (Fotó: Getty Images)

A mai napot a “prémium szolgáltatás” keretein belül egy délelőtti ausztrál meccsel kezdeném. A Perth-Sydney döntőt vív a rájátszásban és lényegében mindkét csapat remek szezont tudhat a háta mögött.


I Perth Glory – Sydney FC I

 

Ez a mostani párosítás várható volt véleményem szerint, hiszen mindkét csapat az egész szezonban remekül teljesített, ráadásul az 1., illetve 2. helyen végeztek. Ami közös a két csapatban, hogy elég erős támadósorral rendelkeznek, hiszen a Perth 56, míg a Sydney 43 gólt szerzett az alapszakaszban.

A statisztikai adatok alapján a Perth Glory 2,14, míg a Sydney FC1,5 gólátlaggal rendelkezik hazai/idegenbeli mutatókat tekintve. 

Vajon ma képes lesz megnyerni a döntőt a Sydney FC? (Fotó: Getty Images)

Ha a rájátszást tekintjük, a Perth Glory 4-3-ra nyert az Adelaide United ellen, míg a Sydney FC a Melbourne-t ütötte ki 6-1-re. Ami most kérdés, hogy a Sydneyben maradt e vajon gól, vagy most kilőtték magukból. Véleményem szerint a döntő minden tényezőt felülírhat és kiindulva, hogy kit igencsak eredményes csapatról beszélünk, ráadásul a mutatók alapján bőven esélyes az ,hogy mindkét oldal gólt szerez. Ezért a gólváltásra ajánlok fogadást, amelyre a jelenlegi “fogadási piacokon” 1,80-s szorzóért cserébe lehet megkötni. Ebben mindenképp van érték, de nem akarok nagyon belemerülni egy ausztrál meccsbe sem, úgyhogy csak “C” kategóriába 2 egységgel ajánlom fogadásra a mérkőzést.

Perth Glory – Sydney FC (10:30)
Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,80 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: