b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

A-League : Newcastle Jets – Melbourne City – 03/23 09:30

Kivártam ma reggelig az ausztrál mérkőzésekkel kapcsolatosan, hiszen a Perth – Western United kettős mérkőzését már elhalasztották a koronavírus miatt, ám a mostani mérkőzés az eddigi információk alapján megrendezésre kerül és reméljük, hogy az utolsó pillanatokban már nem változtatnak a döntésen.


A találkozón ma egy fogadáskészítővel elkészíthető ajánlást fogok megosztani. Ami azt illeti nem tartom megfelelőnek a szorzókat sem a gólok, sem a kimenetelek, sem az ázsiai hendikepek esetén, ezért voltam kénytelen úgymond ehhez a lehetőséghez nyúlni. Amennyiben nincs lehetőséged ilyen opciót igénybe venni, akkor kérlek, hogy fogadj a szimpla gólváltásra, amely a statisztikai adatok alapján 72% eséllyel rendelkezik. A mérkőzéssel kapcsolatosan annyit érdemes kiemelni, hogy szinte mindkét oldalon a legjobb keretek lettek nevezve és itt a reggeli órákban igencsak ténylegesen minden kulcsfontosságú információ megtalálható a találkozóval kapcsolatosan. Az egyetlen befolyásoló tényező a zárt kapus mérkőzés lehet, ám az előző mérkőzésén a Melbourne igencsak domináns futballt mutatott be és élénken élhet az előfizetői fejekben az a találkozó, hiszen 10 perc leforgása alatt hozták a 2,5 gól felett opciót a felek.

A várható gólszámadatok alapján 1,36, ill. 1,71 a két együttes mutatója. Ennek megfelelően egy 1-2-es eredmény a reális a találkozón. Mivel továbbra is tartjuk a bankrollmenedzsmentünket, így arra kérlek, hogy 0,5 egységgel fogadj a pontos végeredményre is!

Vajon a pénteki teljesítményét képes ma is megmutatni a Melbourne? (Fotó : Getty Images)

A mérkőzésen tehát szinte minden kulcsfontosságú játékos bevethető, ráadásul a vendégek jó formában vannak, míg a hazaiak az előző mérkőzéstől eltekintve ténylegesen egy jobb formát produkáltak az utóbbi találkozóin. Ennek köszönhetően egy izgalmas mérkőzésre számítok, ahol nagyon meglepne, ha a második helyen lévő Melbourne kikapna. A második hely bebiztosítása számukra mindenképp az első számú cél, ehhez pedig pontot kell szerezniük. Idegenben nem túl erős a csapat, erről árulkodik az 5-2-4-es mutatójuk is, ám a Newcastle eddig 10 hazai mérkőzéséből, mindössze három alkalommal tudott nyerni. Ezért én egy kétesélyes fogadást favorizálnék elsőként, ill. bíznék a statisztikai rendszer által kínált gólváltásban is, ám ezt a 1,5 gól feletti piacon favorizálnám. A felek a 2019/2020-as kiírásban eddig kétszer találkoztak és a Melbourne mindkétszer nyerni tudott. A mostani felállásban, december 15-én 4-0-ra nyert a vendég csapat. Remélem, hogy most kevesebb gólt szereznek ugyan, de képesek lesznek pontot rabolni a Newcastle Jets otthonából.

Newcastle Jets – Melbourne City Fogadási határidő : 09:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Döntetlen, vagy Melbourne City + 1,5 gól felett (Fogadáskészítő) 1,62 Biztonságos ajánlás
5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: