b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

A-League : Melbourne Victory – Wellington Phoenix

Vajon ma is lejön a gólváltás a kettős mérkőzésén? Izgalmas találkozóra van kilátás! (Fotó : Getty Images)

Elsőként a mai nap egy délelőtti mérkőzésre ajánlok fogadást, méghozzá az ausztrál ligából, ahol a rájátszáshoz értek a csapatok a bajnokságban.


I Melbourne Victory – Wellington Phoenix I

A találkozón kiváló mérkőzésre számítok, már csak azért is, mert a Wellington az a bizonyos csapat, amely szinte minden egyes mérkőzésén képes volt gólt szerezni, ráadásul remekül teljesítettek tavasszal és ezzel biztosították be a pozíciójukat a rájátszásba. A Melbourne egy fokkal jobb “alakulat”, viszont a védelmük botrányos és szinte kivétel nélkül minden egyes mérkőzésen gólt kapnak, viszont a támadósoruk hazai pályán egy-egy kivételtől eltekintve szinte mindig gólt szerez.

Statisztikai adatok alapján a mérkőzésen 1,93, illetve 1,69 a két csapat várható gólszámadata. Ez annyit tesz, hogy 2-3 gólt lehet várni minimum a kettős összecsapásán. Az egymás elleni mérkőzések alapján legutóbb 3-3, de ezt megelőzően a szezonban 1-1-s döntetlent értek el.

Vajon ma is lejön a gólváltás a kettős mérkőzésén? Izgalmas találkozóra van kilátás! (Fotó : Getty Images)

Amit most is biztosra veszek, hogy az ausztrál játék meghozza a gólokat. Mindkét oldal remek támadósorokkal rendelkezik, egymás ellen rendre gólváltásokat alakítottak ki, ráadásul most itt a rájátszás és a továbbjutás esélye. A Wellington idegenben nem a legjobb, de rengeteg alkalommal gólt szerzett a csapat (13 forduló 21 gól), míg a Melborune az az együttes, akik hazai pályán szinte mindig rúgtak egy-egy gólt, de döntőrészt kaptak is. Egy szó, mint száz a gólváltásra ajánlok fogadást, amelyre meglepő módon 1,70-s szorzóért cserébe lehet fogadni.

Melbourne Victory – Wellington Phoenix (11:50) 
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,70 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: