b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

A-League : Melbourne City – WS Wanderers – 03/14 09:30

A nagy kavarodás meghozta a kellő hatását a munkánkba. Tudhatjátok, hogy szinte minden egyes ligát töröltek a kínálatból és ennek megfelelően két tényezőre szűkült az amúgy tizennégy aktív ligából álló statisztikai rendszerünk. A reggeli órákban már az ausztrálok a pályán és a Melbourne – WS Wanderers kettős mérkőzésén én kalkulálnék a statisztikai rendszerben látott ajánlott predikcióval.


A mérkőzés elemzését nem fogom sokáig húzni. Annyi szent, hogy a vendégek a városi rangadón engem meggyőztek. Ugyanis a Western Sydney Wanderers a liga legjobbját verte meg egy szűk 1-0-ás mérkőzésen és ezzel Sydney pirosba borult. A vendégek egy viszonylag jobb formában kezdték meg az évet, ráadásul a mostani riválisuknál jóval jobb a formai mutatójuk. A hazaiak az utóbbi időben botladoztak szép számmal, bár a támadósoruk szinte rendre képes volt gólt szerezni, ám a védelem mostanság nincs a helyzet magaslatán és ennek megfelelően a hazaiak elég sűrűn gólt kapnak. Ha a statisztikai adatokat nézzük 10-10 mérkőzést játszottak eddig a felek a mostani felállásban és a hazaiak három, míg a vendégek egy mérkőzést hoztak le kapott gól nélkül, mindezek mellett pedig két, ill. három alkalmat leszámítva rendre betaláltak.

A várható gólszámadatok alapján 1,72, ill. 1,26 a két együttes mutatója. Ennek megfelelően egy 2-1-es eredmény a reális a találkozón.

A Melbourne City számára minden esély adott a győzelemre, ám a vendégek részéről az a Western Sydney Wanderers érkezik, akik formailag jelenleg jobbak és megnehezíthetik a hazaiak dolgát. (Fotó : Getty Images)

Ami számunkra remek hír lehet, hogy mindkét oldalon szinte a legjobb kezdők szerepelhetnek, így könnyű szerrel kialakulhat egy adok-kapok mérkőzés. A Melbourne ugyan a szezon során már kétszer tréfált meg minket, ám a mostani felállás és a WS Wanderers remek formai mutatói engem meggyőztek. A vendégek képesek gólt szerezni a legjobb védelmek ellen is, márpedig a Melbourne messze nem tartozik a legjobb védősorral rendelkező együttesek közé. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok, ráadásul ismerve a két együttes előző mérkőzését, ahol 5 gólt is láthattunk még inkább megbiztat. A több gólos mérkőzés számomra kissé elképzelhetetlen a mostani erőviszonyok alapján és ténylegesen reális érték van a 2-1-es végeredményben is, ám a gólváltás volt az ajánlott predikció, amelyre megközelítőleg 70%-os esély van. Úgyhogy ilyen feltételek mellett, ismerve a mai helyzetet én 2,5 egységgel ajánlom fogadásként a találkozón az opciót.

Melbourne City – WS Wanderers Fogadási határidő : 09:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,66 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: