b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

A-League : Melbourne City – Western United FC – 08/26 09:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő: 09:00

Az ausztrál bajnokság rájátszásában elég furcsa eredmények alakultak ki eddig, viszont a mostani párosítás már jóval egyszerűbb lehet. Annyi egyértelmű, hogy a Western United csapatával szinte senki se számolt, hiszen elég döcögősen indult be nekik a szezon. A Melbourne City viszont a Sydneyvel párhuzamosan a bajnoki cím megnyerésére várt csapat volt és most az elődöntőre jóval pihentebben érkezhetnek, mint riválisuk. A Melbourne ugyanis a helyezésének köszönhetően egyenes ágon jutott be az elődöntőbe. A mostani riválisával nem is olyan rég 08.19-én találkozott a csapat és akkor 3-1-re nyertek a Western United otthonában. Ezt megelőzően még kétszer találkoztak a mostani kiírásban a felek és mindkét alkalommal a Melbourne nyert. Az xG adatok alapján 2-1-es végeredményre van kilátás, ám látva azt, hogy az előző körben mit játszottak a továbbjutó csapatok, nem kalkulálnánk a gólokkal.

📊 Ajánlott predikció: 
Melbourne City (1×2)

odds: 
1.85  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: