b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

A-League : Melbourne City – Adelaide United – 08/11 11:30

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A kényszerszünetet követően a Melbourne City egyből egy magabiztos győzelemmel nyitott, míg az Adelaide négy mérkőzést követően még veretlen. Mindkét együttes igencsak hatékony támadósorral rendelkezik, viszont a védelmek xG mutatója is beszédes. A várható gólszámadatok alapján 2,03 , illetve 1,72 a két együttes mutatója, amely 2-1, 2-2-es eredményre enged következtetni. A gólokban ma is érték lehet, főleg két ilyen támadósor ismeretében, úgyhogy a fogadásunk a 2,5 gól feletti opcióra és a gólváltásra vonatkozik.

Melbourne City – Adelaide Utd. Fogadási határidő : 11:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2.5 felett + Igen (Összesített gólok + Mindkét csapat szerez gólt) 1.83 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: