b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

A-League : Central Coast Mariners – Sydney FC – 02/23 08:00

Vajon ma képes lesz megnyerni a döntőt a Sydney FC? (Fotó: Getty Images)

Az ausztrál bajnokságban ma az első, ill. utolsó helyezett találkozik egymással.


A találkozón leginkább a statisztikai rendszer adataira, ill. a Sydney FC weboldalán található információkra alapozva hoztam meg a döntésemet. Ami egyértelmű, hogy a két fél között hatalmas különbség van, hiszen amíg a hazai oldalon a liga egyik leggyengébb védelme sorakozik fel, addig a vendégek részéről egy kiváló forma és a leghatékonyabb támadósor látható. A Sydney idén már 10 ponttal vezeti a bajnokságot és 15 fordulót követően mindössze 1 veresége van a csapatnak, a többi mérkőzésén rendre pontot szereztek a kék mezesek. A hazaiak ezzel ellentétben mindössze 4 győzelmet számlálhatnak, pedig 2 mérkőzéssel többet játszottak, mint riválisuk.

A várható gólszámadatok alapján 1,06, ill. 1,95 a két csapat mutatója. 

Vajon ma képes lesz behúzni a kötelezőt a remek formában lévő Sydney FC? (Fotó: Getty Images)

A Sydney ugyan szerdán még a BL-ben szerepelt, ennek ellenére a weboldalon látható, hogy mindenki játékra alkalmas állapotban van. A weboldal közlése alapján a vendégek részéről Le Fondre, Barbarouses és Ninkovic is nevezve lett a mérkőzésre, ami egyértelműen jó hír lehet számunkra. Ez a három játékos 25 gólt szerzett a mostani kiírásban és összességében ez a lőtt góloknak a 73%-t teszi ki, úgyhogy mindenképp fontos, hogy ők vélhetően a pályán lesznek. Ugyan az első-utolsó párharcokban sokszor történik meglepetés, ennek ellenére én úgy vélem, hogy az 5 mérkőzése nyeretlen, ill. 12 mérkőzése veretlen együttes párharcából a vendégek jöhetnek ki győztesként. Ami biztos, hogy a hazai védelem elég gyatra, szinte mindenki képes volt eddig nekik két , vagy több gólt rúgni. Úgyhogy a vendégek góljaival szimpatizálnék, amely jelen állás szerint 1,60-os szorzón rakható. A vendégek gólja statisztikai adatok alapján is reális, úgyhogy bizakodva várom a kora reggeli mérkőzést.

Central Coast Mariners – Sydey FC Fogadási határidő : 08:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
1,5 gól felett (Sydney FC gólszám) 1,60 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: