b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

A-League : Central Coast Mariners – Melbourne City – 03/20 07:30

Több napnyi kihagyás után elérkeztünk a hétvégéhez és ismét van lehetőség biztos alapokra építeni az elemzéseinket. Ennek megfelelően a hétvége folyamán több tartalmat is megosztok veletek.


Az ausztrál mérkőzésen gyakorlatilag a statisztikai rendszerünkben látható ajánlott predikciót favorizálnám. Ennek a legfőbb oka, hogy két olyan csapat fog egymással találkozni, akik a jelenlegi felállásban képesek több gólt is szerezni, viszont a védelmüknek köszönhetően rendkívül sok gólt is összeszedni. A Melbourne City részéről remek hír lehet számunkra, hogy szinte a legerősebb kezdőjével léphet a csapat pályára. Ennek megfelelően igencsak nagy esély van Maclaren, Noone kettős játékára, akik a támadások alappilléreinek számítanak. A hazaiak részéről szinte garantált, hogy Murray, Djuric, De Silva trió a pályán lesz és ez mindenképp remek hír a gólszerzések és összességében a találkozóval kapcsolatosan.

A várható gólszámadatok alapján 1,26, ill. 1,98 a két együttes mutatója. Ennek megfelelően az 1-2-es eredmény a reális a találkozón.

Vajon ismét hozza a kötelező győzelmet a Melbournce City? (Fotó : Getty Images)

Az A-League-t szerintem senkinek sem kell bemutatni, köztudott, hogy rengeteg a gólokban gazdag mérkőzés és ez a két együttes igencsak magas átlaggal rendelkezik a 2,5 gól feletti mérkőzéseket tekintve. A hazaiak 21 lejátszott mérkőzésből 14 alkalommal, míg a vendégek 15 alkalommal zártak over opcióval ezen a piacon. Ami szintén érdekes tényező, hogy a mostani felállásban a hazaiak 7/10, a vendégek 8/10-es mérleggel állnak. Egyszóval elég sűrűn alakítanak ki 2,5 gól feletti mérkőzéseket. Egymás ellen a szezon során eddig egy alkalommal találkoztak a csapatok, akkor 3-1-es eredmény alakult ki. Mivel mostanság nem annyira megy idegenben a Melbourne csapatának, így könnyű szerrel alakulhat ki valóban egy nagyon szoros mérkőzés, ám mindenképp biztató tényező, hogy a hazaiak 21 mérkőzés alatt 47 gólt kaptak, ami bőven megalapozhatja az over opciót. A vendégektől kötelező a győzelem begyűjtése, ám én nem szeretnék belemerülni most a kimenetelekbe. Úgyhogy maradok a 2,5 gól feletti opciónál, amelynek a szorzója nem épp a legjobb, ám ilyen kényszerhelyzetben annak is örülök, hogy tudunk mire fogadni. Úgyhogy 5 egységgel ajánlom az opciót és nagy reményekkel várom a mérkőzést.

Central Coast Mariners – Melbourne City Fogadási határidő : 07:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 gól felett (Gólszám összesített) 1,54  Biztonságos ajánlás
5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: