b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

A-League : Brisbane Roar – Sydney FC – 08/10 11:30

Vajon ma képes lesz megnyerni a döntőt a Sydney FC? (Fotó: Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


Sokat gondolkoztam a legmagasabb tét megtételén, de végülis maradtam a közepes tétnél. Mindkét együttes xG (várható gólszámadat) mutatója az egekben. A hazaiak 1.64, míg a vendégek 1.82-es értékekkel rendelkeznek. Ráadásul mindkét csapat elég “gólgazdag” mérkőzéseket hozott össze a kényszerszünetet követő időszakban, úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok és erre az alcsony szorzóra 2.5 egységgel ajánlok fogadást.

Brisbane Roar – Sydney FC Fogadási határidő : 11:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1.61 2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: