b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

A-League : Adelaide United – WS Wanderers

A holnapi munkára már hangolódunk, méghozzá egy délelőtti ausztrál mérkőzéssel. A találkozón az Adelaide United és a WS Wanderers csapatai mérkőznek meg egymással.


I Adelaide United – WS Wanderers I

Az ausztrál mérkőzésen ismét a gólokat favorizálnánk. Lényegében a WS Wanderers csapatával az utóbbi időben rendre profitáltunk. Most pedig azzal az Adelaide Utd.-vel találkoznak, akik 2019-ben mindössze egyetlen vereséggel rendelkeznek. A vendég együttes mérkőzéseire elmondható, hogy szinte minden adandó alkalommal gólt kapnak, de 2019-ben a Melbourne City elleni 01.01-én lejátszott mérkőzést kivéve mindig gólt is rúgott a csapat.

Az Adelaide hazai pályán 2018/2019-s szezonban hazai pályán 12 találkozóból mindössze két alkalommal szenvedett vereséget. A WS Wanderers pedig a 11 idegenbeli találkozójából 9 alkalommal gólt szerzett. 

Ezért kiindulva ezekből az adatokból, ismerve a vendégek játékát és azt látva, hogy az Adelaide, mint a Brisbane, mint a Central Coast ellen gólokat kapott igencsak figyelemfelkeltő tényező. Ezért érdemes lehet most is a gólokra fogadást kötni és a gólváltást ajánlanánk “B” kategóriás besorolással ellátva.

Adelaide United – WS Wanderers (09:50)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,57 “B” kategória Tét: 3 egység

0
%d bloggers like this: