A-League : Adelaide United – Perth Glory

Az ötletadó rovatunk ma több résszel érkezik, tegnap az EL mérkőzésen bejöttek a számításaink és remélhetőleg ez ma sem lesz másként.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
80 nyertes – 44 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon megtartja a kiváló sorozatát a jelenlegi listavezető? (Fotó: Will Russell/Getty Images)

I Adelaide United – Perth Glory I

Az ausztrál liga sokak számára ismerős lehet, viszont mi hosszas elemezgetés és számolgatások után kivettük a ligát a “prémium” szolgáltatásunk keretein belül és azóta is csak “ötletadó” ajánlásokat osztunk meg a ligából. Az ok igencsak egyszerű, hiszen hiába egy első osztályú mérkőzésről beszélünk gyenge kvalitású mérkőzések szemtanúi lehetünk hétről-hétre. A mai találkozón a jelenlegi listavezetőre ajánlanánk fogadást, akik a bajnokságban 14-6-1-s mérleggel rendelkeznek és ahhoz az Adelaide Unitedhez látogatnak, akik otthon többször botlanak, de képesek a gólszerzésre.

A Perth Glory fantasztikus szezont fut és mindössze egy veresége van a csapatnak. Remek támadók, kontra kiváló védelem és ma is érdemes alacsony téttel fogadni a mérkőzésükre.

Ami számunkra biztosnak tűnik, hogy a Perth Glory nem ma fog pont nélkül távozni, viszont az Adelaide hazai pályán mindig is “veszélyesnek” mondható, hiszen többször gólt szerzett az ellenfeleknek az együttes a bajnokságban hazai pályán. Egy szó, mint száz a bet365 fogadóportál fogadáskészítő opcióját vettük most igénybe, ahol a “Döntetlen vagy Perth Glory” kétesélyes fogadást kombináltuk a gólokkal, méghozzá az 1,5 gól feletti opcióval. Erre a kombinációra 1,72-s szorzóért cserébe lehet fogadást kötni és véleményünk szerint “zöldülhet” az ötletadó ajánlásunk.

Adelaide United – Perth Glory (09:50)
Tipp:Döntetlen, vagy Perth Glory +1,5 gól felett (Kétesély + gólszám összesített) odds:1,72 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021