b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

A-League : Adelaide United – Melbourne Victory – 01/17 09:30

A tegnapi kisebb “pihenőnk” után belecsapunk a sportfogadásba és rengeteg mérkőzés elé nézünk a következő pár napban. A mai napot egyből egy kora délelőtti mérkőzéssel kezdeném, ahol az ausztrál bajnokság egyik mérkőzését emeltem ki.


A találkozón leginkább a statisztikai adatokban bíznék. Összességében az előző fordulóbeli Perth Glory elleni mérkőzésen rengeteg helyzete volt a mostani házigazdának. Amit elmondhatunk az Adelaidéről, hogy az előző fordulóig minden egyes mérkőzésén gólt szerzett és erre az esélye megvolt ugyan a csapatnak az előző mérkőzésen is, ám több, mint húsz helyzetből nem sikerült betalálniuk. Tudjuk, hogy ilyen a foci és ez benne van, viszont ennek a góltalanságnak köszönhetően én nagyon úgy érzem, hogy ma minden befelé fog pattanni a hazaiaknak. A Melbourne is viszonylag jól szerepel a mostani kiírásban és a vendégek az eddig lejátszott hat idegenbeli mérkőzésükön rendre képesek voltak betalálni az őket fogadó házigazdáknak.

A statisztikai adatok alapján a hazaiak 1,83, míg a vendégek 1,33-s gólátlaggal rendelkeznek. A várható gólszámadatok alapján viszont 2,0, ill. 1,67 a két csapat mutatója. Ez alapján a gólváltás és a 2,5 gól feletti opció is esélyes lehet.

Az Adelaide az előző fordulóban a rengeteg helyzete ellenére is gól nélkül maradt. Ma remélhetőleg kiszakad a gólzsák.. (Fotó : Getty Images)

A statisztikai rendszerben látható is, hogy mindkét opció esélyessége 83%, ennek megfelelően érdemes lehet kalkulálni ezekkel a lehetőségekkel. Az is megfigyelhető, hogy a kezdő szorzók bőven lecsökkentek és ennek köszönhetően sincs értelme külön bármelyik opcióra fogadni. Úgyhogy számomra a statisztikai rendszer adatai meggyőzőek. A múltkor az Adelaide gól nélkül maradt, a helyzetei megvoltak a csapatnak, ám kijelenthető, hogy a mostani felállásban mindkét csapat igencsak hatékony, ráadásul mindkét oldal védelme eddig pocsékul teljesített és rengeteg gólt kaptak. Ezért én a gólváltással és a 2,5 gól feletti opcióval is kalkulálok, amit 5 egységgel ajánlok fogadásként.

Adelaide United – Melbourne Victory Fogadási határidő : 09:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Összesített gólszám) 1,66 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588M

0
%d bloggers like this: