b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

A következő évben is legyen előnyben a fogadóirodákkal szemben!

{"source_sid":"382A5426-4134-4B29-88C2-9F5308B2D986_1591880467987","subsource":"done_button","uid":"382A5426-4134-4B29-88C2-9F5308B2D986_1591880467974","source":"other","origin":"gallery"}

Hagyatkozzon a statisztikai rendszerünkre!

Hozza meg a helyes döntéseket, hiszen a statisztikai rendszerünk előrejelzései alapján könnyedén listázhatja a napi/heti kínálatok legesélyesebb opciót. Ön előszeretettel fogad gólokra? A rendszerünk a 2.5 U/O line, illetve a gólváltás, mint opció esélyeit is kiértékeli és sorrendbe helyezi Önnek. Kíváncsi, hogy egy találkozón hány szöglet, vagy épp hány büntetőlap várható? Erre is megfelelő megoldás lehet az Ön számára rendszerünk, hiszen a szögletek esetében a 9.5 U/O line, míg a büntetőlapok kiértékelésénél a 4.5 U/O linet vesszük figyelembe. A várható gól- és pontszámadat számításainknak köszönhetően pedig reális képet kaphat a találkozó kimenetelével, sőt a pontos végeredményeivel kapcsolatosan is.

Bizonyosodjon meg a statisztikai rendszerünk eredményességéről. Kattintson a lenti gombra, amelyen keresztül megtekintheti a 2020-as évben elért eredményeinket.

Keresőrendszer

A keresőrendszerünkben a legesélyesebb opciók kerülnek kiemelésre és ezeket százalékos esélyességük szerint osztjuk meg. Ezenkívül az oldalon sportágak, bajnokságok és kezdési időpontok szerint is listázhatja a találkozókat, illetve a várható pontos végeredményeket is itt találhatja meg.

Fogadási opciók

A fogadási opciók menüpontban a gólok, szögletek és büntetőlapok kiértékeléseit láthatja. Ezen kiértékelések szintén százalékos formában kerülnek megosztásra. A gólok esetében a 1.5 , 2.5 U/O line, illetve gólváltás, mint opció kerül kiértékelésre. Szögletek esetében a 9.5 U/O line, míg a büntetőlapoknál a 4.5 U/O line kerül kiértékelésre.

Mire számíthat?

Öt sportág mérkőzései kerülnek hétről-hétre górcső alá, ez pedig hetente ez akár több száz mérkőzés kiértékelését is jelentheti. A megosztott mérkőzések adatait folyamatosan archiváljuk, eredményeit pedig rögzítjük és immáron a 2020-as évben +900 egységnyi profitot generált előfizetőink számára a statisztikai rendszerünk. A kínálatunkat természetesen folyamatosan frissítjük és ezt mindig megpróbáljuk a lehető leghamarabb megtenni, hogy Ön jóval hamarabb láthassa a legesélyesebb opciókat a többi sportfogadóval szemben.

Statisztikai rendszer (Éves csomag)

49999 Ft/év
  • Korlátlan hozzáférés
  • Öt sportág (labdarúgás, amerikai futball, jégkorong, kosárlabda és baseball)
  • Folyamatosan frissülő kínálat
  • Gólok, büntetőlapok és szögletek kiértékelése
  • xG (várható gólszám előrejelzések)
  • Tipparchívum
Dec. 31-ig

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: