Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

A hónap „fogása”: 56-os szorzót sikerült elcsípnünk!

Az előző cikkünkben már beszámoltunk arról, hogy szinte minden szolgáltatásunk képes volt profitot realizálni az előző hónapban. Viszont arról még nem cikkeztünk, hogy az augusztusi hónap végén sikerült egy 56-os szorzót is bezsebelnünk!

Az Almeria-Sevilla mérkőzésre két fogadást kötöttünk és alapvetően a büntetőlapokat favorizáltuk. A fő tippünk a találkozóra az volt, hogy a Sevilla és az Almeria is begyűjt a második félidőben egy, illetve két büntetőlapot. Ezt a tippet a nagy tétes szolgáltatásunkban is megosztottuk és három egységet kockáztattunk az 1.80-as szorzóval rendelkező fogadáskészítő ajánlásra. Ám nem állt meg itt a történet.. A megosztott ajánlás leírásában ugyanis az alábbi elemzést osztottuk meg! 

Ha a Sevilla nem tud több góllal nyerni, márpedig nem fog, akkor itt előkerülnek a lapok. A hazaiak ugye újoncok, de a Real ellen már megmutatták, hogy mire is képesek. Igazából mindkét fél képes kemény focira és leginkább a meccsek hajráiban gyűjtik a lapokat. Nézzük a példákat is. Almeria a Real ellen 2 lapot gyűjtött a második féldiőben, míg legutóbb az Elche ellen 4 kártyát szedtek össze. A Sevilla pedig az előző két meccsén 4, ill. 5 lapot kapott.. Úgyhogy ha szoros ez a meccs, akkor a végén elszabadulhatnak az indulatok és jöhetnek a lapok. Apropó.. A játékvezetőről nem ejtettem szót. J. Manzano kapta a meccset aki overes spori, úgyhogy hajrá!

Ezen adatokból kiindulva vettük a bátorságot és a második félidei lapokra fogadtunk, ahol a képen látható módon 4-4 büntetőlapot vártunk a csapatoktól. Az esélyeink igencsak csekélyek voltak, de a mérkőzés végén elszabadultak az indulatok és a játékvezető a zsebébe nyúlt! Végezetül a csapatok a várakozásaink szerint teljesítettek és 4-4 büntetőlappal zárták a mérkőzést, ahol egyébként nagy meglepetésre az Almeria 2-1-re nyerni is tudott! A mérkőzésen összességében nettó +57.4 egységnyi profitra tettünk szert, ami 1.000 Forintos egységgel számítva is nettó +57.400 Forint hasznot jelent. Nem is rossz napi kereset.. 

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves

PRÉMIUM „TICKET” SZOLGÁLTATÁS

7999

Ft/hónap

PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS

9999

Ft/hónap

PRÉMIUM „GOLD” SZOLGÁLTATÁS

14999

Ft/hónap

NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS

19999

Ft/hónap

PRÉMIUM „FULL” PACK

34999

Ft/hónap

„TÍZ PERCES” SZOLGÁLTATÁS

49999

Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: