b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

A hét második felében érkezünk!

A tíz napos szériánk kisebb szünetet tart, hiszen a mai napon nincsenek megfelelő mérkőzések az ingyenes “biztosabbnak” vélt tippekhez. Igaz prémium tippadásunk mai nap is elérhető volt minden előfizetőnk számára, ahol egy szelvényt osztottunk meg, illetve ajánlásokat is közzé tettünk.

A Bajnokok Ligája mérkőzések az utolsó fázisához érnek és sok találkozón a tétnélküliség lesz jellemző, így azokat is hanyagoljuk. Így a tippadásunk december 7.-től lesz várható! Hogy az most csütörtöki, vagy estlegesen péntek/szombati kezdettel fog indulni majd jelezzük nektek! Várjuk a pontos információkat, illetve az oddsok alakulását is! Szeretnénk tovább folytatni a menetelést és bízunk benne, hogy sokan velünk tartotok! Aki eddig követte a szériánkat láthatta, hogyan is alakulnak az eredményeink.

Hét napi tippadást követően már +35,75 egységgel állunk, ami igencsak biztató teljesítményre utal! Addig is az oldalunkra hírek fognak kerülni, illetve minden este megosztjuk veletek, hogy miket tettünk közzé a prémium csomagjainkba!

Aki kedvet kapna a tippjeinkhez és velünk tartana minden nap, illetve első kézből élvezné a tippjeinket az csatlakozhat hozzánk a lentiekben belinkelt vásárlói felületen, illetve az “ELŐFIZETÉS” menüpontban!

[ecwid widgets=”productbrowser categories minicart” default_category_id=”0″ default_product_id=”0″ minicart_layout=”MiniAttachToProductBrowser”]

Szép estét!

0
%d bloggers like this: