Prémium szolgáltatás: Belga és francia találkozókra fogadunk

Remekül indult a mai napunk, hiszen mindkét hajnali prémium elemzésünk nyereséggel zárt. Folytatásként két labdarúgáselemzéssel készülünk, illetve lesz egy ötletadó ajánlásunk is amit a megszokott módon majd a weboldalunkon érhet el mindenki.


I Club Brugge – Charleroi I

A kora délutáni találkozón a góloknak szavaznánk bizalmat ezen a belga meccsen. Gyakorlatilag mindkét oldal gólérzékeny támadókkal rendelkezik. A vendégek részéről Benavente, Osimhen duó szállítja a találatokat, míg a hazai oldalon Schrijvers, Vanaken, Wesley, Dennis, Groeneveld, Razei és Vossen is kiveszi a részét a góltermelésből. A Brugge ma az egyértelmű esélyese ennek a párharcnak, viszont a Charleroi minden ellenfelének megnehezíti a dolgát és idegenben rendre overezik az ellenfeleivel. Számszerűleg 10 idegenbeli meccsén 7 alkalommal 2,5 gól felett zártak, míg a mai ellenfelének hazai pályán van az overeket tekintve kiváló mutatója, hiszen 10 hazai meccsen 9 alkalommal 2,5 gól felett zártak.  Egymás ellen is bőven kihozták ez a tavalyi évben a csapatok és 5 lejátszott mérkőzésen 2-1, 1-3, 6-0, 3-3 és 5-1-s eredményekkel zártak. Reméljük, hogy ma is így lesz és szerintünk most is bejöhetnek a gólok a kettős összecsapásán ezért a 2,5 over opcióra kötnénk fogadást közepes téttel.

Club Brugge – Charleroi (14:30)

Tipp:Több, mint 2,5 gól (Gólszám összesített) odds:1,60 “B” kategória Tét: 3 egység

I St. Etienne – Lyon I

A francia találkozón bízunk abban a tényezőben, hogy a St. Etienne hazai pályán remekül szerepel, míg a Lyon mostanában bohózatba illő mérkőzéseket játszik, hála a gyenge védelmének, illetve a kiváló támadóinak. Itt lényegében felesleges adatokra hivatkozni, hiszen a hazai csapat minden egyes hazai mérkőzésén pontot szerzett és ezekből mindösszesen 1 alkalommal nem szereztek gólt. A Lyon is hasonló mutatókkal rendelkezik idegenben, hiszen mindössze a PSG ellen szenvedtek vereséget, ezen kívül pedig minden egyes idegenbeli mérkőzésén gólt és pontot is szerzett a csapat. Most a gólváltásra kötünk fogadást alacsony téttel.

St. Etienne – Lyon (21:00)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,57 “C” kategória Tét: 2 egység