b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: NBA esélylatolgatás

Folytatnánk az NBA megosztásainkat, ismét megpróbálunk a szimulációs rendszerre támaszkodni, viszont őszinte leszek ezeket a mérkőzéseket csak kis téttel szabad most rakni. Több esetben ki-ki találkozók lesznek és nehéz eltalálni, hogy hogyan alakulnak az adott mérkőzések.


Elsőként a Washington Wizards – New Orleans Pelicans találkozóra készültünk. Gyakorlatilag mindkét együttes a “rohanásról” híres, ez annyit jelent, hogy 6-10 átlag másodperc alatt visznek végig egy-egy támadást. Tehát nem húzzák az időt, hanem gyors játékot alkalmaznak. Ezért is magas line-t húztak meg ismét és 239,0 adták ezt az értéket. Mi most is egy undert húznánk a Pelicans esetében. Jó a csapat viszont látható volt az előző mérkőzésen is, hogy ez a rohanás kezd nem kamatozó lenni erőnlétileg. Most pedig mindkét fél back to back helyzetben van, hiszen ma hajnalban még pályán voltak, ráadásul mindkét együttes idegenben lépett pályára. Na most ez még nagyobb fáradtságot okozhat, ami a koncentrációt döntően befolyásolhatja. A szimulációs rendszerünk “B” kategóriába sorolva ajánlja az under 239,0-t 67% a simulation rate, míg 96% a public rate, az-az a szakértői vélemény. A végeredményt tekintve 113-117-s mérkőzést “jósol” és ahogy mi is, ezt megemlítik, hogy mindkét fél back to back és amikor így léptek pályára és 238,5 és 241,5 közt volt az érték egyik csapat sem teljesítette ezt az opciót. Összességében az egyik szakkommentár fogalmazott a legjobban. “Nem hinném, hogy két túlhajtott csapat ma képes lenne 250 pontot szórni. Szerintem egyikük 100-110, míg a másik fél 110-120 ponttartományban fog tartózkodni”. Kimenetelt felesleges nézni, de szépet lehetne fogni a Pelicans győzelmével, amire van némi esély. Szoros találkozó lesz az biztos, de szerintünk egy magas under opcióval ebből a találkozóból lehet profitálni, úgyhogy a 245,5 under opcióval egy alacsonyabb szorzóért kötünk fogadást

Washington Wizards – New Orleans Pelicans (02:00) 
Tipp:Kevesebb, mint 245,5 Pont (Pontszám 245,5) odds:1,55 “C” kategória Tét: 2 egység

A második egyben utolsó kosárlabda mérkőzésen a Dallas Mavericks – Boston Celtics összecsapásra készültünk. A szimulációs rendszer javított és 109-110 eredményre várja ezt a találkozót. Tehát igazi szoros, küzdelmes találkozóra van kilátás. Ez látható volt a statisztikákból is , viszont mi úgy érezzük, hogy ma ez a meccs akár meglepetés eredménnyel is zárulhat, az-az nyerhet a Mavericks. Mindezt két alap dologra alapoznánk. A Celtics “back to back” , tehát ma hajnalban játszott. Míg a Dallas 11.22-én játszott utoljára. Jóval pihentebbek lehetnek, ráadásul a Boston egy kisebb mély gödörben van. Ugyan most nyertek egy gyenge Hawks ellen, de ezen kívül nem nagyon volt kézzel fogható eredményük az utóbbi időszakban. Kikaptak a Hornets otthonában, a Portland ellen is alul maradtak, de a Jazz is elpicsázta őket. Most pedig az a Mavericks az ellenfél akik hazai pályán 7-2-vel állnak és több “nagyobb erejű” csapattal is elbírtak példának okáért a GSW, vagy az OKC ellen is nyerni tudtak. Viszont örömünkre szolgál, hogy a szimulációs rendszer kihozta a +5,5 hendit a hazai oldalnak, amire mi is gondoltunk. Ezt megerősítette még 11 “tipster” és mindannyian ezekre a tényezőkre hivatkoztak. Jó a Mavericks, back to back a Celtics, ráadásul nem is fut nekik a szekér stb. Összességében egy overt várnak még a találkozón a 212,5 overt határozta meg a rendszer “C” kategóriába, illetve 41%-ra kihozta a Dallast, mint végső győztes “C” kategóriába szintén. A hendit “B” kategóriába 62% sim rate és 82% pub rate alapozta ezt meg. Úgyhogy bízunk benne, hogy ma a Mavericks képes lesz megszorítani az amúgy fáradtabb Celticset.

Dallas Mavericks – Boston Celtics (02:30) 
Tipp:Dallas Mavericks +5,5 pont (Hendikep +5,5 Pont) odds:1,55 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: