Prémium szolgáltatás: Belgiumtól – Németországig

Mai napunkat 3 labdarúgáselemzéssel kezdenénk. A tippadásunk legvégén 2 darab szelvényajánlást is publikáltunk, hiszen az alacsonyabb szorzók miatt nem szerettünk volna fogadni 1,30-1,45 közti szorzókra, mint “single” tippek, viszont közösen ezek a meglátások elég kecsegtető duplákat alkotnak. Viszont őszinte leszek, ha így folytatódnak tovább a labdarúgás mérkőzések, akkor szépen lefogjuk csökkenteni a tippek számát. Hiszen utóbbi 15 napot végignézve az 1,10-1,20-s mérkőzések nyernek kiütéssel, viszont ahol már “fogadható” opciókra lehet tenni egyfolytában érthetetlen eredmények születnek. Tegnap nem erőltettem az élőzést, az előfizetők végig fogadtak a francia Lille mérkőzésre, ahol közel 25 helyzetet követően sem született meg a hazai gól. (Mindent elmond az utóbbi napokról.)


Az első tippünk esetében egy belga mérkőzéssel kezdenénk. Ha a statisztikákra támaszkodunk, akkor egyértelmű a gólváltás a találkozón, viszont mi az utóbbi 2 hónapban szinte végig favorizáltuk a Brugge mérkőzéseit és ezért “tapasztalat” útján is megismerhettük a vendég csapat játékát. A mai ellenfelük a Charleroi lesz akik hazai pályán igencsak remek teljesítményt mutatnak az utóbbi időben. Legutóbbi 4 hazai mérkőzésükön nyerni tudtak a St. Truiden ellen 1-0, Waregem 3-2, Lokeren 2-1, Mouscron 3-1. Ezt megelőzően a csapat még “ébredezett”. Az Anderlecht ellen majdnem összejött a pontszerzés, de a Kortrijk, Antwerp duó ellen gól nélkül kapott ki a csapat. Jelenleg a hazai fél a 9. helyen áll és küzd a Play Off-ért, bár még messze a “vége”. Mindenesetre ma esélytelenek lehetnének, hiszen a 2. helyezett Brugge érkezik az otthonukba, viszont a vendégek sikerének kétségét a kettős terhelés okozhatja. Hiszen a Brugge szerepel a Bajnokok Ligájában, ahol legutóbb kiütötték a Monaco-t 0-4-re idegenben. Ezen kívül látható, hogy a bajnokságban szinte rendre gólt szereznek és 14 mérkőzésen 9-4-1 a csapat mutatója. Ami viszont szintén igaz a vendégekre, hogy idegenben szinte rendre gólt kapnak. Legutóbbi 5 idegenbeli mérkőzésükön 4 alkalommal gólt kaptak , ráadásul a bajnokságban pontokat is hullajtottak. A Genk otthonában 1-1, a St. Truiden ellen 2-2, míg a Standard Liege 3-1-el búcsúztatta a vendégeket. A másik ami érdekes adat lehet, hogy a Charleroi hazai pályán legutóbbi 3 egymás elleni mérkőzésen rendre beköszönt a Brugge kapujába, de természetesen a vendégek részéről sem maradt el a válasz. Ha ma bátor lennék, akkor egy Vendég és Mindkét csapat szerez gólt opciót favorizálnék, hiszen bőven benne van a meccsbe. Viszont a vendégek egy kicsit “kimerültebbek” lehetnek, ráadásul ma benne van a pihentetés is és szerintünk ezért ekkora a mai szorzó a sikerre. Ezért a fáradtság miatt egy kisebb dekoncentráltság lehet a csapatban és szerintünk ez meghozhat legalább egy hazai gólt, ha csak nem meglepetést. A vendégek részéről minden kulcsfontosságú játékos a keretben lesz. (Wesley, Schrijvers, Vanaken). A hazai oldalról pedig Osimhen és Benavente biztosan a kezdőben kap szerepet. Úgyhogy várjuk a gólokat és ha minden a statisztikáknak megfelelően történik, akkor szinte garantált a gólváltás.

Charleroi – FC Bruges (20:30) Tippmix kód: 11268 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,60 “B” kategória Tét: 3 egység

A következő tippek esetében már “C” kategóriás ajánlásokat osztunk meg. Két vendég sikerben bízunk és elsőként egy angol találkozóval kezdenénk. A pályán a Crystal Palace – Tottenham fog egymással találkozni. Ami látható már az első megszerzett hírek után, hogy mindkét oldalon lesznek kulcsfontosságú hiányzók. A hazai oldalon óriási érvágás Benteke sérülése aki már hetek óta nincs a keretben. Elől nincs befejező “ék”, hiszen Townsend és Zaha duóra kerül végig a nyomás. Ők pedig bocsánat a kifejezésért, de nincsenek jó formában, ráadásul egyikük sem az a tipikus befejező támadó. A Tottenham részéről úgymond ez a mai egy kötelező győzelem lehet, hiszen a Palace utóbbi időben rendre vereséget szenved. Legutóbbi 10 mérkőzésükön 1-2-7 a csapat mérlege és formailag az egyik leggyengébbnek mondható ez alapján a teljesítményük. A vendégek legutóbbi 10 mérkőzésükön a Man. City ellen kaptak ki például, de az e fajta mérkőzéseket ha kevés góllal is de behúzza a H. Kane által fémjelzett Tottenham. A vendégek oldaláról Dembele, Janssen, Rose és Vertonghen is hiányozni fog kisebb sérülések miatt, viszont ezen kívül minden kulcsfontosságú játékosra számíthat Pochettino. H. Kane, Lamela, Lucas viszi jelenleg a hátán a csapatot és Eriksen is lassan 100%-s formában. Egyre több játéklehetőséget kap a dán és ez ismét kulcstényező lehet a Tottenham sikerét tekintve, hiszen Eriksen egy igazi vezéregyénisége az angol csapatnak. Ma mindent egybevéve nem várnék sokat a hazai csapattól. Ugyan legutóbb óriási szerencséjükre az Arsenal ellen 2-2-t játszottak, de tegyük hozzá, hogy mindkét esetben büntetőből találtak be. Ezt megelőzően azonban egyetlen egy hazai mérkőzésen sem szereztek gólt! Ma pedig egy kiváló Tottenham védelemmel és annál hatékonyabb támadósorral találkozhatnak, ami igencsak nagy falatnak tűnik így első ránézésre. Úgyhogy bízunk a vendégekben és remélhetőleg a Tottenham begyűjti a 3 pontot ezen a találkozón!

Crystal Palace – Tottenham (18:30) Tippmix kód: 16944 V
Tipp:Tottenham (1X2) odds:1,85 “C” kategória Tét: 2 egység

A harmadik mérkőzésen egy Bundesliga mérkőzésre gondoltunk. A Düsseldorf – Hertha BSC találkozón gondoltunk Dárdai Pál irányította Berlini együttes sikerére. Amit itt eltudok mondani, hogy a Herthával már nyertünk is de buktunk is. Igazi ki-ki csapat, viszont ma egy olyan ellenféllel találkoznak ahol a sérültek listája majdnem 10 főből áll, ami tudhatjuk, hogy igencsak nagy kiesés bármelyik klubbot figyelembe véve.A vendégek oldaláról is vannak kérdéses hiányzók kisebb sérülések miatt, de számuk csekély, illetve egyikük sem kulcsfontosságú játékos. A Hertha BSC legutóbb csúnyán kikapott hazai pályán a Lipcse ellen, viszont ezt megelőzően győzelmeket és döntetleneket ért el a csapat. A mai ellenfelük az a Düsseldrof lesz akik a kiesés ellen menekülnek, de látható, hogy nem sikerül a csapatnak beilleszkedni az 1. osztályba. 10 mérkőzésen mindössze 5 pontot szereztek 1-2-7 a csapat mutatója. Ma minden a Hertha sikerének áll, hiszen a mai ellenfelük gyenge védekezéssel és még gyengébb támadóteljesítménnyel rendelkezik. Erről tanúskodik a gólkülönbségük is amely 6:24. A Hertha idegenben ugyan nem a legjobbak közé sorolható a döntetlenjei miatt, de a legutóbbi Dortmund elleni teljesítményük igencsak biztató volt. Ez a nap “legrizikósabb” tippje, viszont mi úgy gondoltuk, hogy az előző mérkőzésen való kiütés miatt Dárdai nagy hatással lesz a játékosokra és feltüzelheti Ibisevic/Duda kettőst akik meghozhatják a vendégek sikerét. Nagy meglepetés lenne, ha ma is gól nélkül zárnának egy ilyen kaliberű védelem ellen. Gólt nem várunk a Düsseldorftól, vagy ha találnak is akkor maximum 1 gólra gondoltunk. Viszont a vendégektől legalább 2 találatra számítunk ebben az esetben. Egy biztos ma a 3 pont elfogadható egy ilyen gyenge formában lévő csapat ellen. Idegenben legutóbb a Schalke ellen nyert a Hertha, itt az ideje megismételni az idegenbeli győzelmet! 

Düsseldorf – Hertha BSC (15:30) Tippmix kód: 28621 V
Tipp:Hertha BSC (1X2) odds:2,10 “C” kategória Tét: 2 egység

Tehát ezeket a mérkőzéseket az “alacsonyabb” szorzók miatt nem tudtuk ajánlani, ezért közösen egy-egy szelvényt alkottunk belőlük. Ezeket a szelvényeket nem könyveljük sem a statisztikában sem az archívumban, viszont várható opciókból adódnak össze és elfogadható szorzókat alakítanak ki.

Szelvényajánlások:
Haladás – FTC – 36828 V
Tipp:FTC (1X2)
Newcastle – Bournemouth – 15188 V
Tipp:Döntetlen vagy Bournemouth (Kétesély)
De Graafschap – PSV – 36353 V
Tipp:PSV (1X2)
odds:2,35

Thun – Basel – 01987 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
Bremen – Mönchengladbach – 28556 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
Dortmund – Bayern München – 33056 V
Tipp:Nem (Vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést)
odds:2,45


Sok sikert és szerencsés napot!