Prémium szolgáltatás: francia,lengyel és spanyol hármas

Ma az NBA szinte minden számításunkat keresztbe húzta. Remekül indítottunk, hiszen az NFL tippünk ismét nyert, majd jött az amire szinte senki sem számított. Sorozatban kikaptak az esélyes csapatok és ezzel a mi egységeink és bankunk is remekül égett. Ennek ellenére ma “bevállalósak” leszünk, bőven van a bankunkból és úgy érezzük, hogy ma a nagy szorzók felé kell mozognunk. Ha a sors vissza akar adni valamit, amit az elmúlt 2 hétbe el vett akkor itt az ideje. Ma nem szeretnénk belefolyni az adatokba és az elemzésekbe is, hiszen írhatunk/írhatok ódákat, vagy leírhatunk mindent részletesen úgysem ez számít.


Az első esetben egy “B” kategóriás tippel nyitnánk. Méghozzá egy lengyel meccsen várnánk a gólválást. Pályán a bajnokaspiráns Legia Varsó, akiknek az ellenfele az a Pogon Szczecin lesz akik hazai pályán kiváló formában, illetve utóbbi mérkőzések alapján szinte mindenkit megszorítanak. Rengeteg mérkőzésen gólt szereztek és ugyanígy a vendégekről ez elmondható. Ezért mi úgy véljük, hogy kialakulnak ma is a gólok.

Pogon Szczecin – Legia Varsó (20:30) Tippmix kód: 40580 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,70 “B” kategória Tét: 3 egység

A második találkozón egy “C” kategóriás tippel készültünk és egy remire teszünk fogadást. A Levante – Sociedad mérkőzésen várnánk a csapatoktól a pontosztozkodást. A vendégek több meccsen is zártak már döntetlennel, ráadásul ha megfigyeljük akkor egyik fél számára sem ismeretlen ez a forma. Elől képesek lehetnek a gólváltásra, de a Sevilla elleni 0-0 után ilyenre már felesleges fogadni. Mi úgy éreztük, hogy ma benne lehet a találkozóban az 1-1 és reméljük, hogy így is lesz. Bátortalanabbak az 1X (kétesély) opcióra is fogadhatnak. Levante az esélyesebb a statisztikák alapján.

Levante – Real Sociedad (21:00) Tippmix kód: 19377 D
Tipp:Döntetlen (1X2) odds:3,10 “C” kategória Tét: 2 egység

A harmadik mérkőzésen pedig egy hazai győzelemben és a gólokban bízunk. A Lille – Strasbourg összecsapáson várnánk a hazaiak sikerét. Gyakorlatilag mindkét csapat remek szezont fut, viszont a Lille stábja remekül rotált és ez látható volt a ligakupa mérkőzésen is, hiszen a két fél nem is olyan rég találkozott egymással. Akkor a Strasbourg nyert 2-0-ra, viszont ma más a felállás és más a helyzet. A Lille hazai pályán remek teljesítményre képes, míg a Strasbourg idegenben szinte minden mérkőzésén gólt szerzett eddig a szezonban. Kialakulhat a gólváltás, amelyre (1,70) szorzóért lehet fogadást kötni, bátortalanabbaknak ezt ajánljuk. Mi ezzel ellentétben viszont számítunk a gólokra de szerintünk ma kiüti a Lille a vendégeket és 3-1-s mérkőzésen szerzik meg a 3 pontot.

Lille – Strasbourg (20:45) Tippmix kód: 49256 01
Tipp:Hazai és igen (1X2 + Mindkét csapat szerez gólt) odds:3,95 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!