b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Prémium szolgáltatás: Európa Liga esélylatolgatás

Ismét győzelmet ünnepelhet a Genk! (Fotó: Getty Images)

Tegnap ismét “pihenőt” fújtunk, hiszen nem éreztük egyik mérkőzést sem biztonságosnak és elnézve a tegnapi napot, milyen jól tettük. Ma viszont megvannak a megfelelő meglátásaink és csak olyan találkozókra fogadunk, ahol, mint statisztikailag, mint “józan paraszt” ésszel behúznánk ezeket az opciókat. Három találkozó kerül megosztásra “B” és “C” kategóriába sorolva.


Az első esetben egy “B” kategóriás elemzéssel kezdenénk. A Genk – Besiktas találkozón bíznánk a hazai csapatban. A belga csapat, mint a bajnokságban, mint az Európa Ligában remekül szerepel. Jelenleg az 1. helyen áll az “I” jelzésű csoportban, illetve a bajnokságban is és a mai ellenfele a 4. pozíciót foglalja el. A török együttes nincs a legjobb formában, ráadásul idegenben nem igazán megy nekik. Hétvégén a Basaksehir otthonában szenvedtek vereséget, de elmondható az utóbbi mérkőzéseket figyelembe véve, hogy a Erzurum és a Torshavn ellen volt képes a csapat győzelmet kiharcolni, ezen kívül viszont nagy átlagban kikaptak, vagy döntetlennel zártak. Ma pedig az a Genk lesz az ellenfelük, akik elől igencsak veretes támadósorral rendelkeznek. A belga bajnokságban is a legtöbb gólt szerezték 14 mérkőzésen 39 találat és itt az EL-ben sem szórakoznak 3 mérkőzésen már 7 gólnál jár a csapat. Mindent egybevéve megfigyelve a Genk hazai mutatóit látható, hogy a csapat legutóbbi 20 mérkőzésén mindössze 4 döntetlenjük van ezen kívül 16 mérkőzést megnyertek. Legutóbb a kupában szenvedtek “vereséget”, de akkor is egy 0-0-s döntetlen után született meg ez az opció és ez 2018.03.17-én történt. Mi úgy véljük és látva a csapat teljesítményét, illetve a tétet, hogy ma bebiztosíthatják a helyüket a továbbjutást tekintve. Szerintünk nyerni fognak és begyűjtik a 3 pontot. Érdekességként az előző találkozón Törökországban 2-4-s arányban nyerni tudott a Genk. Ma is minden esélyük adott és reméljük, hogy nem történik óriási meglepetés.

Genk – Besiktas (18:55) Tippmix kód: 39423 H
Tipp:Genk (1X2) odds:1,70 “B” kategória Tét: 3 egység

A második találkozón szintén egy “B” kategóriás opcióval érkezünk méghozzá a Rosenborg – Salzburg mérkőzésre gondoltunk. Számunkra a Rosenborg igencsak meglepő teljesítményt nyújt idáig, hiszen 3 mérkőzés alatt 0 pontjuk van és szinte már nincs is esélyük a továbbjutásra. Ez nem egyezik meg a megszokott teljesítményükkel, de ahogy látható a csoportban a német-osztrák kettős letarol mindenkit. Ma pedig pont az a Salzburg ellen kell pályára lépniük akik, ha ma nyernek 100%, hogy továbbjutnak. Eddig hibátlan a csapat 3 mérkőzésen 9:3-s gólkülönbséggel minden mérkőzést megnyertek. Dabbur ismét a hátán viszi a csapatot és, ha lehetne akkor bőven megérné fogadni az ő góljára, hiszen óriási érzéke van a gólszerzéshez. Mi úgy érezzük, hogy ha ma nincs meglepetés, vagy valamiféle befolyásoló tényező (piros lap) akkor ez a Salzburg megnyeri a mérkőzést. Mentálisan sokkal jobb állapotban vannak az osztrákok, ráadásul a keretük is jóval értékesebb/hatékonyabb. Eddig mindhárom találkozójukon 3 gólig jutottak és az előző mérkőzésen október 25-én 3-0-ra ütötték ki a Rosenborgot hazai pályán. Ma benne lehet a gólváltás a mérkőzésbe, de mi úgy véljük, hogy egy +1,5 over opcióval megtámogatva a vendégek sikerét egy kiváló szorzóért tehetünk fogadást és reméljük, hogy a sógorok nem viccelnek meg bennünket.

Rosenborg – Salzburg (21:00) Tippmix kód: 10526 06
Tipp:Vendég és több (1X2 + Gólszám 1,5) odds:1,65 “B” kategória Tét: 3 egység

A harmadik mérkőzésen már a góloké lenne a “főszerep”. A Lazio – Marseille találkozón várnánk a találatokat. Az előző mérkőzésükön sikerült nyernünk, most viszont patthelyzet alakult ki, hiszen a francia csapatnak kötelező a győzelem, ha akarnak még valamit az EL-ben. A “leírásukat” egy kicsit értetlenül kezeljük és figyeljük. Rendben, hogy a Lazio remek formában és szinte minden mérkőzésén pontot és gólt/gólokat szerez a csapat, de ma egy kulcsfontosságú mérkőzés lesz ez a franciák számára. Az OM weboldalát figyelve, ma a legerősebb keret kerül felállításra, nincs hiányzó és nincs semmiféle tényező, amely befolyásolhatná a csapat teljesítményét. Idegenben egyébként nem fekszik nekik az utóbbi időben, bár mi ezt a kettős terhelésnek és a folyamatos hiányzóknak tudnánk be. A bajnokságban az utolsó fordulót láthatóan elengedte a csapat és teljes mértékben a mai EL találkozóra készültek. Mi a Thauvin/Payet/Oscampos triótól várnánk legalább egy gólt. Ma óriási a tét és menniük kell, ki kell tenni a szívüket és a lelküket a pályára. A mai ellenfél számára egy döntetlen bőven elég, viszont aki ismeri és látta Inzaghi nyilatkozatát megnyugodhat, hiszen az olasz tréner nem “B” kerettel fog kiállni. Idézve “Számunkra hazai pályán csak a győzelem elfogadható és a holnapi találkozón bebiztosíthatjuk a továbbjutásunkat ez a célunk, ha most nyerünk az utolsó két fordulóban már hátradőlhetünk.” Az ő támadó felfogásának köszönhetően az olasz csapat évről-évre egyre jobban teljesít és öntik magukból a gólokat. Kíváncsiak leszünk a mérkőzés kimenetelére, előző mérkőzésen 4 gólig és gólváltásig is jutott a két fél és szerintünk ez ma is benne lehet a pakliban. Kimenetel szempontjából akár meglepetés is születhet, hiszen az OM-nek ma menni kell és csak a győzelem az elfogadható, márpedig ilyen támadósorral és kerettel ez nem is olyan elképzelhetetlen a franciák számára. Az olaszok többször alakítanak ki gólváltásos mérkőzéseket, ráadásul hazai pályán szinte mindig betalálnak, úgyhogy várjuk a gólokat és reméljük, hogy a nyilatkozatoknak és a megosztott információknak megfelelően ma mindkét fél akarni/küzdeni fog és ezáltal érkezni fognak a gólok!

Lazio – Marseille (18:55) Tippmix kód: 33546 01
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) odds:1,80 “C” kategória Tét: 2 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: