b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Nyilvános megosztás: Chiefs, egy dán rangadó és egy svájci gólgyár

Tegnap ugyan a legbiztosabb ajánlásunk nyert, de ezen kívül szinte minden egyes elemzésen pechünk volt. Kapufák, lesgólok és lehetne sorolni a végletekig. Tegnap remekül fogalmazott az egyik előfizető, akkor kérjünk csak bocsánatot, ha mi leszünk a pályán és mi hagyjuk ki ezeket a helyzeteket. Valóban így van és nem is fogunk keresgélni kifogásokat, statisztika alapján a tippjeink megalapozottak és megfontoltak. Ma is így dolgoztunk és ingyenesen 3 prémium elemzést osztottunk meg ma a tegnapi pechünk miatt!


Az első esetben egy “B” kategóriás elemzéssel kezdenénk. A Basel – Lugano találkozón várnánk a gólokat. Gyakorlatilag mindkét csapat gólokban gazdag mérkőzéseket játszik és lényegében ez elmondható az egész svájci bajnokságról. A 13. fordulóban a hazai fél a 2. helyen, míg a vendégek a 6. pozícióban állnak. Egyik fél sem lesz ismeretlen egymásnak, hiszen nem is olyan rég szeptember 30-án találkoztak egymással. Akkor 2-2-s döntetlent értek el. A Basel hazai mutatóit tekintve 6 mérkőzésen 3-2-1, illetve 12:9-s gólkülönbséggel rendelkezik. Minden mérkőzésén gólt szerzett, de gólt is kapott. A vendégeknek nem igazán megy idegenben és erről tanúskodik az 1-2-3-s mutatójuk is, viszont A Lugano minden egyes idegenbeli mérkőzésén gólt szerzett idáig a bajnokságban. Gyakorlatilag mindkét fél képes a gólszerzésre és a védelmeik nem a legjobbnak mondhatóak. Előző mérkőzésen 2-2-vel zártak és kb 1 hónap telt el azóta, úgyhogy itt az ideje egy újabb gólváltásra és mi ezért behúztuk ezt az opciót. Ami biztos, hogy egyik oldalon sincs hiányzó így a legjobb kezdőcsapatok állhatnak ma fel a gyepre.

Basel – Lugano (16:00) Tippmix kód: 28233 H
Tipp:Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,65 “B” kategória Tét: 3 egység

A második találkozón ismét egy “B” kategóriás tippel készültünk. A Bröndby – FC Köbenhavn találkozót választottuk ki a kínálatból. Ma egyértelműen a vendégek az esélyesebbek, viszont idegenben rendre szoros mérkőzéseket alakítanak ki az ellenfeleikkel. Ma pedig az a Bröndby lesz az ellenfél akik hazai pályán ugyan a legrosszabb teljesítményt hozták eddig össze 1-3-3-s mutatójuknak köszönhetően, viszont szinte kivétel nélkül gólokat szereztek. Márpedig ez a mai találkozó hasonlíthat a Midtjylland elleni mérkőzéséhez a hazaiaknak. Ez egy dán rangadó és borzasztó nehéz megmondani, hogy ki lesz a végső “győztes”. Mindent egybevéve viszont látva a vendégek idegenbeli mutatóit, illetve a hazai fél mutatóit mi bízunk benne, hogy képesek lesznek megzörgetni egymás hálóját. A vendégek a kupában leégtek elég csúnyán a Midtjylland vendégeként. A Bröndby bizonyított számunkra szintén a Midtjylland vendégeként, hiszen 3-2-re maradtak alul, de végig partiban maradtak. Nehéz mérkőzés, óriási esélyek és szerintünk ma a felek kialakítják a gólokat a találkozón. Legutóbb 08.12-én találkoztak egymással akkor 3-1-el zártak. De a legutóbbi 3 meccsen rendre kialakultak a gólváltások. A Bröndby oldaláról Wilczek biztosan a pályán lesz, a vendégektől pedig hétközben pihentetett N’Doye, Skov kettős 99%-ig a kezdőben kap szerepet. Kiváló mérkőzést láthatunk tehát az ebéd elfogyasztása közben és remélhetőleg ma pénzt tesznek a csapatok a zsebünkbe!

Bröndby – FC Köbenhavn (12:30) Tippmix kód: 41981 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,55 “B” kategória Tét: 3 egység

Az harmadik esetben egy “B” kategóriás NFL elemzéssel zárnánk. A Cleveland – Kansas City találkozón várnánk a Chiefs sikerét. A vendég csapat továbbra is vezeti a ligát és 8 mérkőzésen 7-0-1 a mutatójuk. Ma pedig az a Cleveland Browns lesz az ellenfelük akik eddig nem nyújtottak maradandót. 2-1-5 a csapat mutatója és látható, hogy nem igazán megy nekik. A Chargers és a Steelers ellen csúnyán alulmaradtak, most pedig a liga legjobb offense érkezik. Gyenge a deffense a Brownsnál és szerintem ez ma kijöhet a két csapat közt és minden ilyen kisebb különbség a Chiefs malmára hajthatja a vizet. Én most is bízom bennük és szerintem legalább 7 ponttal nyerni fognak. Az biztos, hogy Chiefs deffense része rendben van és többször képesek már 30-40 yardon kiharcolni a Puntot. Úgyhogy a Browns felkötheti a nadrágot, míg a Chiefs elérheti a 8. sikerét a bajnokságban!

Cleveland – Kansas City (19:00) Tippmix kód: 41395 V
Tipp:Kansas City -5,5 (Hendikep 5,5) odds:1,60 “B” kategória Tét: 3 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: