b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

MLB : CHI White Sox – DET Tigers – 08/12 19:10

GLENDALE, ARIZONA - MARCH 02: Yoan Moncada #10 of the Chicago White Sox runs the bases against the Los Angeles Dodgers on March 2, 2018 at Camelback Ranch in Glendale Arizona. (Photo by Ron Vesely/MLB Photos via Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik.


Kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez!


A dombon két igencsak rutinos dobó fog kezdeni és itt talán a Detroit játékosa Matt Boyd mondható jobbnak. Dylean Cease sem egy gyenge dobó, de mindenképp Matt jobb mutatókkal rendelkezik. Ezt leszámítva viszont a White Sox ütőkerete jóval erősebb. Ha csak a szimpla hit mutatókat tekintjük meg, látható, hogy a Detroit csapatában eygedül Miguel Cabrera rendelkezik 0.99-es mutatóval, rajta kívül viszont Christin Stewart az aki 0.84-es mutatójával “kiemelkedik” a keretből. A Chicagonal viszont a legrosszabb mutatóval rendelkező játékos James McCann, aki 0.82-es hit mutatóval rendelkezik. Rajta kívül viszont mindenkinek jobb mérlege van és páldának okáért hat játékos is 1.0-ás hit fölötti értékkel rendelkezik. A Chicagonál kezdeni fog Moncada, Abreau, Jimenez, Anderson, akik egymaguk képesek lehetnek a hazafutásokat megütni. Úgyhogy mindenképp a Chicagonak áll a zászló és az előzetes statisztikai adatok alapján 5-3-as eredményre lehet számítani.

DET Tigers – CHI White Sox Fogadási határidő : 19:10
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
CHI White Sox (Győztes) 1.76 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images )

0
%d bloggers like this: