b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

5. záró nap!

Elérkeztünk hát az utolsó napunkhoz az öt napos szériát tekintve, ahol négy nap után három nyertes és egy vesztes napot tudhatunk magunkénak. Ma a kedveléseknek köszönhetően a “SINGLE” és a “RÉSZLETEZZ ÉS NYERJ” szelvényeiket osztjuk meg veletek.

Melyik meccsekre gondoltunk?

“SINGLE” és “Részletezz és nyerj!” tipp:
Marseille – Paris SG (44674 01)
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)
odds:1,75

Tét:10 egység


“Részletezz és nyerj!” 2. tipp:

Torino – Roma (32436 V)
Tipp:Több, mint 1,5 (Vendégcsapat – Gólszám 1,5)
odds:1,65

Tét:10 egység

Ma csak rövid és tömör elemzéssel készültünk, hiszen ha ránézünk a statisztikákra igen beszédesek lesznek mindenki számára!

Az első találkozón egy francia derbire voksoltunk, ahol a sztárigazolásokkal tele tűzdelt PSG lesz az OM vendége. A Marseille a 4. a bajnokságban, míg a PSG az 1. ahogy várták is! 9 mérkőzés alatt a Párizsi csapat 29 találatnál jár, míg az OM 18 gólt rúgott és 15-t kapott. Mit is várunk ettől a találkozótól? Nem mást, mint a gólváltást és véleményünk szerint valamelyik oldalra elfog billenni a mérleg nyelve, így a 3 gól sem kizárt! Az OM remek statisztikával rendelkezik hazai pályán, hiszen 2016.szeptember eleje óta minden egyes mérkőzésen betalál a hozzá látogató csapatoknak! Tehát egy igazi kellemetlen házigazdával lesz ma dolga a PSG csapatának, akik várhatóan elszántak lesznek ma is, hogy begyűjtsék a három pontot! Összességében az egymás elleni eredmények is beszédesek, hiszen ebben a felállásban a legutóbbi öt mérkőzést tekintve 1-5, 2-4, 1-2, 2-3, 1-2-es eredmények születtek. Az OM védelem sebezhető, ami látható a statisztikából is, viszont a támadórész egyben van, ugyanez elmondható a PSG csapatáról is, akik azért idegenben szeretnek gólt kapni! Így a mérkőzésen a statisztikákból kiindulva, illetve a megérzésünk alapján is várjuk a találatokat és a gólváltást is!

A második választásunk, a Serie A egyik legjobb mérkőzésének tűnik, hiszen a Roma elkapta végre a fonalat, míg a Torino egy kisebb hullámvölgybe került, viszont a kettős párharca mindig tartogat magában meglepetést, viszont a jelenlegi erőviszonyok, illetve a hétközi Chelsea elleni mérkőzés ma meghozhatja a kedvet a Roma játékosoknak. A Torino, múlthéten a Crotone ellen meglepetésre döntetlennel zárt, illetve a Verona is megszorította és pontot lopott a Torino otthonából. Ami tehát látható, hogy a hazai védelem verhető, hiszen a legutóbbi 5 találkozót tekintve összesen 12 gólt kapott a csapat! Ami azt jelenti, hogy minden ellenfelük betalált nekik legalább kétszer, most pedig egy olyan ellenfél érkezik, akik kezdik visszanyerni a bizalmukat, illetve Dzeko is régi fényében tündököl! Így mi a sebezhető védelem, illetve az a hétközi “siker”, hogy a hatalmas esélyes Chelsea otthonában 3-3-s döntetlent ért el a csapat, ma kamatoztathatja a sikert, illetve az előző héten elszenvedett Napoli vereséget most kozmetikázni kell és nem is lehetne erre más megfelelőbb pillanat, mint ma! Egy gyenge védelem és egy remek támadósor! Hajrá Roma!

Ha szeretnél csatlakozni prémium szolgáltatásunk valamelyikéhez megteheted az “ELŐFIZETÉS” menüpontban, illetve a lentiekben beillesztett vásárlói felületen is!

[ecwid widgets=”productbrowser categories minicart” default_category_id=”0″ minicart_layout=”MiniAttachToProductBrowser”]

Sok sikert!
0
%d bloggers like this: