b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

4. napot is kipipálhatjuk!

Ma elérkeztünk az öt napos szériánk esetében a negyedik naphoz és láthattátok, hogy most a kiválóan teljesítő “RÉSZLETEZZ ÉS NYERJ!” csomagunk tippjét osztottuk meg veletek, egy rövid elemzéssel egyetemben. A várakozásaink és az elemzésünk helyt állt és igaz még nincs vége a meccsnek, de 5-0-s állásnál bátran kijelentjük, hogy behúztuk a mai napot is! 

Mai tippünket a következő képen láthatjátok, amit természetesen megfogadtunk mi is!
22686670_151474318792753_1046403958_n.jpg

Ezzel az öt napos szériánk gyönyörű profittal rendelkezik és aki szigorúan velünk tartott és az általunk kiírt tippeket rakta már számolgathatja a profit által szerzett pénzt!

Az öt napos szériánk alakulása a következő:
1. nap: -12,47 egység
2. nap:+25,5 egység
3. nap:+1,28 egység
4. nap:+15 egység
5. nap:?

Tehát aki velünk tartott az már +29,31 egységnél tart! Ami négy nap leforgása alatt remek eredmények és remek mutatónak számít! Lehetne természetesen nagyobb profitunk is, ha második nap a fortuna egy kicsit kegyesebb, viszont így sem panaszkodunk, hiszen közel harminc egységnyi profitot sikerült termelnünk, csekély időtartam alatt!

Aki szeretne a prémium szolgáltatásaink valamelyikéhez csatlakozni, megteheti az “ELŐFIZETÉS” menüpontban, vagy a lentiekben belinkelt vásárló felületen is!

[ecwid widgets=”productbrowser categories minicart” default_category_id=”0″ minicart_layout=”MiniAttachToProductBrowser”]

Gratulálunk a mai naphoz és a szériához is mindenkinek! 

 

0
%d bloggers like this: