b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Challenge szelvény ajánlás

Fogadás előtt felhívjuk a figyelmet, hogy olvasd át a fogadási stratégiáinkat. A “gold”, ill. a “challenge” szolgáltatás esetében is eltérő fogadási szisztémák szerint ajánlunk fogadásokat.

Gold előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/strategia/

Challenge előfizetők számára az alábbi linken érhető el a stratégia:
https://betandwintipps.com/challenge-fogadasi-strategia/


Challenge szelvények eddigi mutatói
36 nyertes – 18 vesztes


Mérkőzés Ajánlás Odds
Inter – Barcelona  Tipp : Nem (Barcelona kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést) 1,10
Salzburg – Liverpool  Tipp : Több, mint 1,5 gól (Liverpool gólszám) 1,40
Chelsea – Lille Tipp : Chelsea (Játékidő eredménye) 1,18
Hármas kötés 1,82

Tét : 3 egység (Challenge előfizetők)
Tét : 5 egység (Gold előfizetők)

A keddi BL fordulót favorizáltam a szelvény esetében. Az első találkozón a már fix továbbjutó helyen lévő Barcelona ellen fogadok. Erre a találkozóra elemzés is készül, és lényegében nagyon meglepne, ha ennél a tétnél nem rúgna gólt az Inter. A második mérkőzés esetében a Salzburg – Liverpool kettős mérkőzésére ajánlok fogadást. Nagy meccsre számítok, főként úgy, hogy a hazaiaknak kell támadniuk. Mivel könnyen átjátszható a hazai védelem, ill. a gyors liverpooli támadó trió (Firmino, Salah, Mané) szerepel az angolok oldalán, én nagyon meglepődnék, ha ma nem találnának be legalább két alkalommal. Legutóbb négy gólt is szereztek, ill. a Salzburg is beköszönt három alkalommal. Én mindenképp gólos mérkőzésre számítok. A Chelsea – Lille meccsen pedig adott a tét, a Chelsea győzelmi kényszerben van, ráadásul a csoport második helyén lévő Valencia, ma az Ajax csapatával játszik. Kötelező a győzelem Lampardéknak.

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: