b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

3. Liga : Würzburger Kickers – Hallescher – 07/04 14:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat, illetve tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel ezne tartalmak. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva tegye meg ez!


A hazaiak hatalmas esély előtt, ugyanis az előttük sorakozó két csapat nagyon kemény mérkőzésen fog részt venni, míg ők egy jóval gyengébb és a bennmaradást épphogy kiharcoló csapat ellen lépnek pályára. A Würzburg védelem nem a legjobb, ám a támadósor nagyon hatékony és ma tényleg nevető harmadikként érhetnek oda az egyenes ágon való továbbjutást érő helyek valamelyikére. Ennél nagyobb esély aligha kell a hazaiaknak, ám ismerve a vendégek támadósorát és a hazaiak védelmét a gólokkal sem fognak “tartalékolni” a csapatok.

Würzburg Kickers – Hallescher  Fogadási határidő : 14:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Würzburg Kickers + Igen (1×2 + Mindkét csapat szerez gólt) 2.87 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images)

0
%d bloggers like this: