b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

3. Liga : Meppen – Braunschweig – 07/04 14:00

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat, illetve tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel ezne tartalmak. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva tegye meg ez!


A mérkőzésen a vendégek számára kulcsfontosságú lenne a győzelem megszerzése. Amennyiben pontot veszít a csapat, akkor könnyedén elszalaszthatja az egyeneságon való továbbjutást. Ennél nagyobb motiváció aligha kell, ráadásul a Meppen számára már teljesen tét nélküli a mai mérkőzés. A fogadásunk alapja tehát a vendégekre vonatkozik, akiket egy DNB (Nincs fogadás döntetlenre) opcióval favorizálnánk. Ez azért is remek opció, hiszen a tippünk csak akkor vesztes, ha nyer a Meppen, viszont döntetlen esetén a tétünk visszajár.

Meppen – Braunschweig Fogadási határidő : 14:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Braunschweig (DNB) 1.83 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images)

0
%d bloggers like this: