b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

National League : Notts County – Dagenham & Red. – 20:45

Az utolsó prémium elemzés esetében egy angol bajnokit emeltem ki a kínálatból. A mérkőzésen leginkább a statisztikai adatokra bíztam az ajánlást és lényegében egy 3,25-ös szorzó zöldülhet, ha minden az adatok alapján fog történni.


A mérkőzésen a Notts, illetve a Dagenham & Red. fog egymással megmérkőzni és lényegében két olyan csapatról beszélünk, akik a szezon során alig szenvedtek vereséget, hiszen 15 mérkőzést követően 3, ill. 4 vereséget számlálhatnak. Ami viszont szintén figyelmeztető, hogy mindkét együttes közel azonos gólkülönbséggel rendelkezik és lényegében ez a legfőbb okozója annak, hogy legtöbb esetben döntetlennel zártak a riválisaikkal szemben.

A várható gólszámadatok alapján 1,19, illetve 1,07 a két csapat mérlege.

Vajon képes lesz a Notts County hazai pályán behúzni a győzelmet? (Fotó : Getty Images)

Ami érdekes lehet, hogy a Dagenham mindössze 1 vereséget szenvedett el idegenben és azt is a Halifax (jelenlegi listavezető) ellen tette meg. A Notts hasonló mutatóval rendelkezik és nekik is csak 1 vereségük van hazai pályán. Az ajánlásom pedig ezzel kapcsolatos, túl sok az a bizonyos döntetlen a felek mérkőzéseink ráadásul egymás ellen is legutóbb két döntetlennel zártak a felek. Némileg kiszámíthatatlan a mérkőzés, ám ebben a döntetlenben én érzek egy kisebb potenciált és azt hiszem, hogy nem követek el azzal nagy hibát, ha alacsony téttel megpróbálom ezt a 3,25-ös szorzót.

Notts County – Dagenham & Red. Fogadási Határidő : 20:45
Tipp : Döntetlen (Játékidő eredménye) odds:3,25 Tét : “C” kategória 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: