b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

1st Division : Viborg – Fredericia – 06/19 19:00

18/08/18 BETFRED CUP 2ND ROUND ABERDEEN v ST MIRREN PITTODRIE - ABERDEEN Aberdeen's Gary Mackay-Steven (R) celebrates his penalty with teammate Graeme Shinnie.

Ahogy azt tegnap is jeleztük várhatóak az előzetes elemzések mellé kiegészítő tartalmak és a mai kisebb “tárgyalásunk” után szinte újból megvilágosodhattunk és olyan programot tudtunk elkészíteni a statisztikai rendszerünk esetében, amellyel kapcsolatosan nagyon bizakodóak vagyunk. Természetesen a meglepetésekre és érthetetlen eredményekre továbbra is nehéz felkészülni, ám a most megosztott mérkőzéseken, irreálisan magas számokat láthatunk, ezért hiba lenne kihagyni azokat.


A Viborg – Fredericia párharcon leginkább tehát a statisztikai adatokra alapoznánk a döntésünket és az előzetes értékek alapján 3,80-as összesített gólra lehet számítani, ami önmagában a 2,5 gól feletti opciót már megalapozza fogadás szempontjából. A kényszerszünet óta mindkét csapat négy mérkőzést tudott le és a hazaiak esetében kijelenthetjük, hogy minden meccsükön rúgtak és kaptak is legalább egy gólt, míg a Fredericia egyedül a Vendsyssel otthonában nem kapott gólt, ám ezt a mérkőzést leszámítva ők is gólváltással és gólokkal tarkított mérkőzéseket játszottak.

A várható gólszámadatok (xG) alapján 2-1-es végeredményre van kilátás.

A Fredericia ma is megnehezítheti a Viborg dolgát. (Fotó : Getty Images)

 A várható gólszámadatok alapján látható, hogy mindkét csapat igencsak magas értékekkel rendelkezik, ám az új statisztikai rendszerünk alapján a kerekítést innentől ,90-es értéktől kezdjük meg, így a mérkőzésen 2-1-es végeredményre van kilátás.


xG (várható gólszámadat)
2,02 1,78
Várható végeredmény : 2-1

A csapatok múltja igencsak beszédes, de elég megtekinteni a 2019/2020-as idényben lévő összecsapásokat, ahol két alkalommal találkoztak a csapatok és rendre négy gólt, ill. gólváltást hozott a kettejük párharca. Egyszóval most is igencsak nagy esély lehet a gólokra, amelyet a várható gólszámmodellünk teljes mértékben alátámaszt. A kiértékelésünket a fogadóirodák szorzói némileg megerősítheti, ugyanis 2,00-3,60-3,50-es szorzón lehet a kimenetelekre fogadást kötni és látható, hogy minimális különbség lehet a felek között. Ha minden az elvárásaink és a statisztikák szerint alakul, akkor ma látunk legalább három gólt és remélhetőleg mindkét fél megzörgeti a másik hálóját.

Viborg – Fredericia Fogadási határidő : 19:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2,5 felett + Igen (Összesített gólok + Mindkét csapat szerez gólt) 1.83 2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: