b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

19-es odds és ismét egy profittal záruló nap!

A tegnapi napot már-már “temettünk”, ugyanis rengeteg meglepetés alakult ki a pályákon és nekünk is sikerült több eseménybe is belenyúlni. Viszont jött a Sporting mérkőzés, ahol a tegnapi nap legmagasabb ajánlott tétjét helyeztük el, de a találkozón hiába dominált végig a vendég együttes a hazaiak egy gyors kontrából gólt szereztek az első félidőben. A második játékrészben már több támadó volt a pályán a vendégek részéről, ám a gól továbbra is elmaradt, de a helyzetek “záporoztak”. Az utolsó negyedórához érve arra a döntésre jutottunk, hogy élő tippek formájában megpróbálunk javítani a találkozón és elsőként a gólváltásra ajánlottunk fogadást az előfizetőinknek, amit 2.10-es szorzón lehetett megfogadni, majd pár perccel később reális értéket láttunk abban, hogy egy egységgel érdemes lehet fogadást kötni a Sporting sikerére, ugyanis a vendégek elég sűrűn szereznek gólt az utolsó percekben és nem is olyan rég a Ligakupa keretein belül a Porto ellen is képesek voltak így fordítani..

A mérkőzés ahogy a képen is látható 2-1-es Sporting győzelemmel zárult és így az élő tippek mellett az elemzésünk is “zöldült”, ugyanis a Sporting -0.75 ázsiai hendikep opciót favorizáltuk. Összességében egy izgalmas nap volt a tegnapi, amely leginkább egy hullámvasúthoz hasonlított, ám a nap végére sikerült az utóbbi hónapok egyik legszebb “fogását” összehozni. Ezzel zsinórban negyedik napja zártunk profittal, gratulálunk előfizetőinknek!

Győződjön meg A KORREKTSÉGÜNKRŐL!

Bizonyosodjon meg a szolgáltatásunk korrektségéről és megbízhatóságáról. Kattintson a lenti gombokra, amelyeken keresztül megtekintheti az elemzéseink és a statisztikai rendszerünk archívumát és azok eredményeit.

Elemzések

Statisztikai rendszer

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!​

Bízzon bennünk, hiszen számunkra az első és legfontosabb a precizitás és a megbízhatóság. Statisztikai rendszerünkben heti szinten több száz mérkőzést értékelünk ki többféle szempont alapján. Elemzéseinkben pedig a statisztikai adatok mellett, pontos információkra építve hozzuk meg a döntéseinket. A weboldalunkon megtalálhatja a részletes tipparchívumunkat és az eredményeinket is.  Amennyiben szeretné megtekinteni a részletes tipparchívumunkat, kérjük, hogy görgessen lentebb és kattintson a "Tipparchívum" gombra.

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: