Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

„150 fős lakodalom, egzotikus utazás” – előfizetői interjú

A mai interjúalanyunk K. Tímea, aki több, mint négy éve csatlakozott a prémium „gold” szolgáltatásunkhoz és leírta, hogy mit is tapasztalt meg az előfizetése során.

Kezdjük rögtön azzal, hogy hogyan találtál rá a szolgáltatásunkra és miért döntöttél az előfizetés mellett?!

Timi: Körülbelül 4 éve lehetett, amikor láttam egy podcast felhívást sportfogadás témakörben. Akkor hallgattam meg a „hitvallásodat” hogyan miként képzelsz el egy jól működő hosszú távú befektetést úgy, hogy sporteseményekre fogadsz. Alapvetően gyerekkorom óta imádom a focit, gimnázium alatt aktívan rúgtam a bőrt, és ezzel párhuzamosan bejött a képbe a sportfogadás. Először Totó-val kezdtem, akkoriban még volt KEK, Intertoto kupa….stb, atyavilág de rég volt. 2009 óta online játszom. Jött egy hullám-völgy, éppen akkor hallgattam meg a Te stratégiád, nagyon meggyőző volt, és úgy voltam vele ki kell próbáljam.

Hű podcast, hát igen ilyen időszak is volt. Egészen elképesztő, hogy már 2018 óta aktív előfizetője vagy a szolgáltatásunknak. Köszönjük a töretlen bizalmat! Ez idő alatt milyen tapasztalataid vannak a szolgáltatással kapcsolatosan?

Timi: Négy év alatt azt kell hogy mondjam, nem csalódtam. Persze ehhez tartozik, hogy pontosan tudtam miről szól ez a fajta a szolgáltatás. Tehát egyértelmű volt, hogy egy egy nyertes széria után, jön egy negatív szakasz, de ésszerű bank felosztással, bőven belefért. És pont a megfelelő tétkezelés volt az egyik bizalmi faktor, amikor is számomra abszolút világossá vált, ez egy jó választás. Utána jött a közösség, a jó hangulatú ugratások, közös gondolkodás….amikor egy nehéz nap után felüdülést hoz a chat lepörgetése. Természetesen a fő szempont is mérvadó, miszerint év végén a mérleg bőven plusszos!!!

Sokak számára leginkább ez a kérdés lehet érdekes. A csatlakozás óta elégedett vagy az elért profitoddal?

Timi: Igen. Ha most konkrét számokról nem is beszélek, de kijött belőle egy 150 fős lakodalom, egzotikus utazás… Profit mértéke, nyílván függ attól mennyire fegyelmezett valaki, és hogy képes legyen kezelni az erre szánt anyagiakat illetve az időt. Ha azt mondom, bármilyen banki ajánlatnál jobb, akkor az messze nem túlzás.

Wow! Azért ezek nem kis dolgok! Gratulálunk! 

Te mit tanácsolnál azoknak, akik most csatlakoztak a szolgáltatásunkhoz? Mire figyeljenek?

Timi: Mindig alaposan olvassák el mire kell fogadni, ha lehetséges külön bankot használjanak a saját tippjeikre, így valóban szembetűnő lesz a különbség, vagy szerencsés esetben párhuzamosan „dől a lé”. A bank felosztásához, pedig szigorúan ragaszkodni kell, az all in mint tét felejtős. Ha valami nem világos kérdezz, úgy is lesz valaki aki online van, és segít.

Jöjjön akkor egy utolsó kérdés. Lenne esetleg olyan amin változtatnál, vagy javítanál az általad igényelt szolgáltatásban?

Timi: Maximálisan meg vagyok elégedve a szolgáltatással, a változásokat az újításokat, pedig Te úgy is időről időre szállítod nekünk előfizetőknek.

Köszönjük szépen, hogy elmondtad a véleményed! Gratulálunk ahhoz, hogy az előző négy évben ilyen dolgokat sikerült elérned. Elég részletesre sikerült ez az interjú. Sok sikert kívánunk a továbbiakban és kívánjuk, hogy a jövőben is hasonló sikereket érjünk el!

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d bloggers like this: