b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

15 napos szolgáltatásunk szárnyal!

[box type=”info”] A 15 napos csomagunk havi turnusokra bontódik le! Legközelebb májusi turnusra lehet jelentkezni! A csomag egyedisége, hogy garanciát vállalunk és szeretnénk minden hónapban, legalább 70%-s találati aránnyal zárni![/box]Az újdonságunk tovább hozza az ígért mutatókat, igaz rövid távról beszélünk, de eddig a két megosztást tettünk és mindkét alkalommal sikerült nyereséggel zárnunk. Elsőként egy angol találkozón vártuk a gólváltást, amely 1-1-s végeredménnyel zárult. Míg tegnap a Barcelona hazai sikerére fogadtunk, ahol bíztunk benne, hogy legalább két góllal nyer a katalán együttes. Ez azt jelenti, hogy hendikepes fogadást tettünk és egy szép oddsért (1,60), sikerült elcsípnünk ezt a tippet is! Az eredmény ismert, 4-1-el végződött.

Eddig az ígért mutatókat hozzuk és az előfizetőink egyre bizakodóbbak! A tippadásunk lényege, hogy kivárunk és csak a legbiztosabb opciókra próbálunk fogadni. Ez akár hozhat egy hibátlan 15 napos szériát is, viszont nekünk a célunk, hogy minimum 70%-s találati aránnyal zárjunk!


[ecwid_product id=”102982577″ display=”picture title price addtobag” version=”2″ show_border=”1″ show_price_on_button=”1″ center_align=”1″]


Erre minden esély adott, főleg egy ilyen kezdet után! Köszönjük a meglévő előfizetőinknek a bizalmat és egyúttal aki szeretne csatlakozni a következő turnushoz (május), már megteheti és előfizethet a szolgáltatásra!

0
%d bloggers like this: