b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

14.000 ember?! Igen, mi ma is megmutattuk!

Az oldalunk életében ismételten egy rekord született és óriási öröm, egyben megnyugvás az a tényező, amit mi egy-egy cikkünkkel elérünk! Hiszen ma nem kevesebb, mint 14.108 látogató volt a weboldalunkon és az előző cikkünket is hasonló megtekintés szám övezte, amely nem a véletlen műve!“14.000 ember nem tévedhet..”


Ma ahogy sokan tudhatják megosztottuk a prémium tippünket, amelyet ebből a gyenge kínálatból “B” kategóriába sorolva tettünk meg! Ezzel ma minden prémium csomagunk nyereségesen zárt és mondanunk sem kell, ez nem kis öröm számunkra! Ingyenes tartalmat már egy jó ideje nem láthatott senki sem a weboldalon, viszont a statisztikai adataink a megosztás nélküliségben is 500 és 1000 fő között volt mindig nyilvántartva. Ma pedig, ahogyan ingyenes tipp került megosztásra, ráadásul nem kértünk a követőinktől és olvasóinktól semmit, csak hogy szánjanak ránk egy percet, olvassák el a posztunkat és bízzanak bennünk.. Mondanunk sem kell meglett az eredménye!

Hiszen ma egy nyertes tipp került publikálásra és ebből a gyenge kínálatból sikerült egy nyertes tippet megosztani a nagy nyilvánossággal! Több visszajelzést követően lettünk figyelmesek, hiszen a weboldalunk lassabb lett (ezért elnézést kérünk), hogy a statisztikai adataink szárnyalnak és percenként érkeznek emberek százai a weboldalunkra és tekintik meg a frissen megosztott tartalmunkat!

32218653_1661779617190757_800045741732003840_n
Megosztott tippünk.

“A hihetetlen az egészben, hogy mindez napközben történt!”


Mindent egybevéve viszont örülhetünk, mert az oldalunk szárnyal, az előfizetőink tábora egyre csak növekszik, illetve a meglévő előfizetőink nagy része megújítja a szolgáltatásunkat! Ami szintén elismerő mutató számunkra! Reméljük, hogy rengeteg embernek tudtunk segíteni, hiszen a mai tippünkkel erre törekedtünk! Egy szép eredménnyel és igencsak nagy téttel érkeztünk és ahogy ígértük is a nap délutáni részéhez érve már örömittasan várhatjuk, hogy esteledjen!

Kellemes estét kívánunk mindenkinek és a héten még lesz egy ingyenes megosztás!

0
%d bloggers like this: