b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Bajnokok Ligája : FC Porto – AS Roma

Ma is gólokban gazdag mérkőzést hoz össze a Roma? (Fotó : Getty Images)

Az ötletadó rovatunk második részében egy Bajnokok Ligája mérkőzéssel érkezünk, ahol óriási veszélyben lehetnek a vendég olaszok, hiszen egy kapott gólnál már a házigazda portugálok állnak továbbjutásra.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
66 nyertes – 36 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon a portugálok, vagy az olaszok jutnak tovább? (Fotó : Getty Images)

I FC Porto – AS Roma I

A portugálok egy gólos hátrányból várják a visszavágót, viszont az a bizonyos idegenben szerzett gól ma jól jöhet számukra. Az olaszok idegenben nem teljesítenek a legjobban, ráadásul továbbra is Bianda, Ünder kettős hiányzik, míg Manolas és Zaniolo játéka kérdéses. A Porto hazai pályán kellemetlen ellenfélnek számít és több nagy csapat megégette már itt magát, ráadásul a házigazdák rendre képesek betalálni az ellenfeleknek.A Roma idegenben botladozik és többször zár gól nélkül, viszont most más lehet a helyzet.

A hazaiak részéről nincs kulcsfontosságú hiányzó és szinte a legjobb kezdőjével állhat fel az együttes. A vendégeknél viszont az előző mérkőzésen duplázó Zaniolo hiánya fájó pont lehet.

Egy szó, mint száz a két együttes számára ma adottak a feltételek, hiszen a Roma nem bekkelhet és nem ülhet rá a 0-0-ra, mert a Porto otthon veszélyes. A portugálok részéről szintén adott a “feladat”, hiszen egy rúgott góllal máris ők lennének a továbbjutás kapujában. Ezért mi arra gondoltunk, hogy mindkét együttes megzörgetheti egymás hálóját. Várhatóan a Porto fog kezdeményezni, hiszen nekik kell “rohanni” az eredmény után, de látva a Roma védelmet, illetve idegenbeli statisztikákat nagyon meglepődnénk, ha az olaszok a védekezést választanák és a 0-0-ra pályáznának. Úgyhogy remélhetőleg lesz adok-kapok, amelyre 1,66-s szorzóért lehet jelenleg fogadást kötni.

FC Porto – AS Roma (21:00)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,66 Ötletadó max. 1 egység

 

0
%d bloggers like this: