b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

1. Liga : Plzen – Sparta Praha

Ma vajon ismét nyerni tud hazai pályán a Plzen? (Fotó : Getty Images)

A cseh bajnokság rájátszása igencsak izgalmasnak ígérkezik és előző fordulóban is sikerült nyereséggel zárnunk, hála a Plzen fantasztikus hajrájának.


I Plzen – Sparta Praha I

 

A mérkőzés előtt leszögezem, hogy rizikós lesz ez az ajánlás ezért, csak 2,5-s egységgel ajánlom a fogadást. A Plzen hazai pályán remekül teljesít és továbbra is ott lebeghet a szemük előtt, hogy beérjék a Slavia Prahat. A mai ellenfelüknek igazából már mindegy is a rájátszás, hiszen fix 3. helyen zárják a bajnokságot. A mostani találkozóval együtt összesen 2 forduló van még hátra, ebből ha hozza mindet a Plzen, akkor esélyes lehet a bajnoki címre. De ehhez persze kell az, hogy két alkalommal bukjon pontokat a Slavia Praha.

A Plzen hazai pályán 1,92, míg a Sparta idegenben 1,08-s gólszámadattal rendelkezik, ami annyit tesz, hogy ma egy gólváltás és akár 3 gól is benne lehet a mérkőzésben.

Ma vajon ismét nyerni tud hazai pályán a Plzen? (Fotó : Getty Images)

Izgalmas mérkőzésre számítok, viszont a Sparta Praha lehet az a csapat, amely átadja csak azért a győzelmet a hazaiaknak, hogy a Slavia dolgát megnehezítsék. A Slavia Praha ma a Jablonec csapatával találkozik, akiket már előző héten megismerhetett mindenki. Igaz szerencsénkre a mérkőzés végére leengedtek a vendégek és úgy nyert a Plzen, de most remélem, hogy megnehezítik a Slavia dolgát is. Egy szó, mint száz szerintem a hazai csapat szerez legalább két gólt és behúzzák ma a 3 pontot. Az egész szezon során fantasztikusan teljesítettek hazai pályán és szerintem nem ma fognak vereséget szenvedni. Az esély adott, a tétek ismertek, úgyhogy bátran behúzom a hazaiak sikerét 1,90-s szorzóért cserébe

Plzen – Sparta Praha (17:30)
Tipp: Plzen (Játékidő eredménye – 1×2) odds:1,90 “C” kategória Tét : 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: