b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

1. Liga : Plzen – Sparta Praha – 18:00

Ma vajon ismét nyerni tud hazai pályán a Plzen? (Fotó : Getty Images)

A mai nap egyetlen prémium elemzése a cseh bajnokságból érkezik. Lényegében a pályán két olyan együttes mérkőzik meg egymással, akik mindig is rivalizáltak egymással, ám most van pár tényező, ami leginkább a hazaiak sikere felé billenti a mérleg nyelvét.Ami biztos, hogy a mostani Sparta Praha nem a legjobb szezonját kezdte el, hiszen 10 fordulót követően a 8. helyen áll a csapat. A Plzen a nemzetközi kupasorozattól való búcsút követően már a “helyes” úton, hiszen a kettős terhelés megszűnése óta minden egyes mérkőzését megnyerte a csapat. A Sparta Praha rossz sorozat leginkább a szezonkezdeti sérülés hullám miatt történhetett meg. A vendégek keretéből közel 10 játékos hiányozhat ma is, ami azért egy top kvalitású együttes esetében is hatalmas kiesés, nemhogy egy cseh klub esetében.

A várható gólszámadatok alapján 2,19, illetve 0,82 a két csapat mutatója.

Ma vajon ismét nyerni tud hazai pályán a Plzen? (Fotó : Getty Images)

Ami azt illeti a Plzen legutóbbi bajnokiján sikerült profitálnunk és akkor 3-0-ra igencsak magabiztosan nyert a hazai csapat. A Slavia egy városi derbi elvesztése után érkezik a Plzen otthonába, ahol az utóbbi években elvétve terem nekik babér. Egy szó, mint száz a hazaiak 10 fordulót követően 21 gólt szereztek, míg a Sparta Praha idegenben eddig a Zlin elleni mérkőzésüktől eltekintve rendre két vagy több gólt kaptak. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok és a hazai győzelemre , illetve az 1,5 gól feletti opció kettősére ajánlok fogadást, ami egy szép duplát alkot. Ebben szerintem mindenképp van érték és érdemes közepes téttel megfogadni az ajánlott opciót.

Plzen – Sparta Praha Fogadási Határidő : 18:00
Tipp : Plzen + 1,5 gól felett (Játékidő eredménye + Gólszám összesített) odds: 2,20 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: