b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

1. Liga : Plzen – Ostrava

Ma vajon ismét nyerni tud hazai pályán a Plzen? (Fotó : Getty Images)

A cseh bajnokság utolsó fordulójához érve a lényegi kérdések eldőltek. A Plzen hiába hajrázott “csak” második helyen fogja tudni befejezni a bajnokságot. A vendég oldalon az Ostrava fog szerepelni, akik hetek óta szó szoros értelmében leadják a mérkőzéseiket.


I Plzen – Ostrava I

 

A Plzen kisebb túlzással, de majdhogynem kétszer annyi pontot gyűjtött, mint a mai ellenfele. A mérkőzés egyetlen “hibapontja”, hogy elúszott számukra a bajnoki cím. Ezt a tényezőt leszámítva, viszont nehezen lehet elvonatkoztatni attól a tényezőtől, hogy a Plzen hazai pályán milyen teljesítményt nyújtott az egész szezon során.

A Plzen hazai pályán 16-1-0-s mutatóval rendelkezik és véleményem szerint ma megköszöni a csapat a szurkolóinak az egész éves biztatást, buzdítást. 

Ma vajon ismét nyerni tud hazai pályán a Plzen? (Fotó : Getty Images)

A hiányzók listája senkit se ijesszen meg, hiszen a csapatból többnyire olyan játékosok hiányoznak, akik hosszabb ideje már sérüléssel bajlódni. Van három sárga lapos eltiltott ők viszont középpályán, illetve védő posztról hiányoznak. A csapat legjobbjai Beauguel, Prochazka, Chory és sorolhatnám a végletekig biztosan a keret részesei. Egy szó, mint száz nehezen tudom azt elképzelni, hogy hazai pályán vereséget szenvedjen a Plzen. Ezért a sikerükre ajánlok fogadást, amelyre 1,72-s szorzóért cserébe bőven van esély és realitás.

Plzen – Ostrava (15:00)
Tipp: Plzen (Játékidő eredménye) odds:1,72 “B” kategória Tét : 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: