b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

1. Liga : Plzen – Jablonec

Győzelmi kényszerben a hazaiak, vajon sikerül nekik ma is behúzni a győzelmet? (Fotó : Getty Images)

A cseh bajnokság rájátszásának első fordulójában egy kiélezett párharc szemtanúi lehetünk, ahol a Plzen és a Jablonec mérkőzik meg egymással.


I Plzen – Jablonec I

 

A találkozón szimpla statisztikákra hagyatkoztam, illetve a Slavia győzelme miatt, győzelmi kényszerbe kerültek a hazaiak. Ami biztos, hogy fantasztikus szezont produkál a Plzen és vélhetően céljuk, hogy megnyerjék a bajnokságot. Hazai pályán remekül teljesít a csapat, ráadásul ma a legjobb kerettel várják a rájátszás első mérkőzését a Jablonec ellen.

Statisztikai adatok alapján a Plzen hazai pályán eddig veretlen és 15 mérkőzést követően 14-1-0 a mutatójuk és mindössze 7 gólt kaptak. A Jablonec idegenben viszont botladozik és 15 mérkőzésből mindössze 5 alkalommal tudott nyerni a vendég együttes. A góladatok alapján a hazai oldaltól 1,88, míg a vendégektől 0,39-s átlag jött ki. Tehát 1-0, 2-0-s eredmény várható “papíron”.

Győzelmi kényszerben a hazaiak, vajon sikerül nekik ma is behúzni a győzelmet? (Fotó : Getty Images)

A statisztikai adatok alapján tehát egyértelmű lehet a Plzen sikere, főleg úgy ,hogy a szezonban két alkalommal is találkoztak már a felek ebben a felállásban és egyszer 2-0, míg másik alkalommal 1-0-s sikert aratott a Plzen. A Jablonec idegenben többször bukott és pontot vesztett. Illetve több hiányzójuk is van, míg a hazaiaktól mindössze Cermak és Krmencik az aki biztosan kihagyja a mérkőzést. Ez a két játékos viszont egész szezon során többször hiányzott, úgyhogy teljes keretet láthatunk ma a Plzen esetében. Egy szó, mint száz a hazaiak győzelmi kényszerben, jól is teljesítenek otthon és vélhetően ma nyerni is tudnak. Úgyhogy a hazai sikerre ajánlok fogadást, amelyre 1,75-s szorzóért cserébe megéri alacsony téttel fogadni!

Plzen – Jablonec (18:00) 
Tipp: Plzen (Játékidő eredménye – 1×2 ) odds:1,75 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: