b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

1. Liga : Jablonec – České Budějovice – 14:30

A cseh első osztályból többször emeltem már ki találkozókat és számomra ez a liga egy kisebb “aranybányának” minősül, hiszen többször sikerült már profitot kialakítanunk a bajnokság mérkőzésein.


A mostani mérkőzés esetében szimplán a statisztikai adatokra alapoztam, amelyek alapján 73% az esélye a gólváltásnak. Ez az érték igencsak magasnak számít és véleményem szerint, bőven reális is. Az egyetlen “kétségbeejtő” tényező, hogy a vendégek legeredményesebb játékos I. Schranz eltiltás miatt nem léphet pályára, ám rajta kívül P. Brandner, D. Ledecky és L. Havel játékra is számíthatunk. A hazaiak részéről a legeredményesebb játékosuk M. Dolezal szinte biztosan kezd, ill rajta kívül Sykora, Chramosta, Povazanec, ill. Acosta négyes is várható a kezdőben.

A statisztikai adatok alapján mindkét csapat igencsak gólerősnek mondható, ám a vendégek védelme az egyik leggyatrább mutatóval rendelkezik. A Jablonec várható gólszáma 2,28, míg a vendégek támadósora 1,79-es értéket mutat.

A Jablonec csapatával idén is számolni kell, ám a vendég oldalon egy igencsak gólerős České Budějovice fog szerepelni. (Fotó : Getty Images)

A fentiekben megosztott adatok alapján tehát egy 2-3 gólos mérkőzésre minimum lehet számítani. Ám a csapatok 2,5 gól feletti mutatója nem épp a legmegfelelőbb, hiszen tizenhét fordulót követően a Jablonec 58%-ban zárt csak 2,5 gól felett, míg a vendégek 64%-ban tették meg mindezt. Úgyhogy számomra a gólváltás a reális, ráadásul a mostani felállásokban mindkét csapat több gólt szerez és jobb mutatókkal is rendelkezik. Ennek köszönhetően favorizálom ezt az opciót és bízom benne, hogy a fentiekben kiemelt játékosok valamelyike betalál mindkét együttes részéről. A két csapat a negyedik fordulóban találkozott egymással akkor 1-1-es döntetlen született és az opcióra mindössze ötven percig kellett izgulni. Úgyhogy bizakodom..

Jablonec – České Budějovice Fogadási határidő : 14:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,70 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: