b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

1. Liga : České Budějovice – Plzen – 19:00

Ma vajon ismét nyerni tud hazai pályán a Plzen? (Fotó : Getty Images)

A mai nap utolsó elemzése egy cseh bajnoki lenne, ahol a Plzen az 1. helyezésért harcol a Slavia Praha csapatával.A mostani elemzést nem fogom sokáig ecsetelni, hiszen rengeteg tényező szól a vendégek sikere mellett. Az első ilyen tényező, hogy a vendégek remek formában vannak és 6-2-1-s mutatójukkal jelenleg a 2. helyen “tanyáznak”. Minden győzelemre szüksége lesz a csapatnak, hogy már itt a bajnokság legelején versenyben maradjon a Slavia Praha csapatával, akik eddig veretlenek a bajnokságban. A mostani házigazda nem igazán teljesít jól és a csapat 2-2-5-s mérlege a 14. helyet jelenti számukra. A házigazda helyzete nem épp a legegyszerűbb, hiszen újoncok a ligában, ennek megfelelően a legfőbb cél az első osztályban maradás a cél.

A várható gólszámadatok alapján 0,91, illetve 2,12 a két csapat mutatója

Ma vajon ismét nyerni tud és versenyben marad a Plzen? (Fotó : Getty Images)

Ami a mérkőzést még inkább befolyásolhatja, hogy a hazaiak csapatából hárman is eltiltottak, hiszen az Ostrava ellen eléggé elfajultak a dolgok és rengeteg büntetőlapot, sőt kiállítást is összeszedtek a mostani házigazdák. A csapatból két védő, illetve egy középpályás is hiányozni fog és ezen játékosok mindegyike alapembernek számít. A vendégek keretében a Kopic, Krmencik, Horava, Kovarik, Kalvach középpályás és támadósorra lehet számítani ismét. Minden egyes játékos egészséges és remek formában vannak. Úgyhogy a hiányzók, a formai különbségek miatt én a vendégek sikerében látok potenciált és “B” kategóriába sorolva fogadást ajánlok a sikerükre.

České Budějovice – Plzen Fogadási Határidő : 19:00
Tipp : Plzen (A mérkőzés győztese) odds: 1,57 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: