b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

1. Division : Viborg – Helsingor 10/30 18:00

VIBORG, DENMARK - OCTOBER 24: Serge Deble of Viborg FF and Jerry Lucena of Esbjerg fB compete for the ball during the Danish Alka Superliga match between Viborg FF and Esbjerg fB at Energi Viborg Arena on October 24, 2015 in Viborg, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

A Viborg – Helsingor mérkőzésen leginkább a várható gólszámadatokra alapoztuk a döntésünket és ennek ismeretében egy rövid, velős elemzéssel készültünk. Annyi egyértelműen látható, hogy a Viborg a 2020/2021-es kiírást nagyon magabiztosan abszolválja és kilenc fordulót követően továbbra is veretlen a csapat. A hazaiak mérlege 7-2-0-át mutat. A mai vendégük viszont az a Helsingor lesz, akik viszonylag sok rúgott góllal rendelkeznek, hiszen kilenc fordulót követően tizenhat gólt szereztek, ám a vendégek védelme nem a legjobb, ráadásul a “túrák” eddig felemás eredményekkel zárultak, hiszen a vendégek 2-0-2-es eredménnyel rendelkeznek idegenben.

xG (várható gólszámadat)
2.131.26
Várható végeredmény : 2-1

Ami kiemelhető a Helsingor esetében, hogy eddig minden egyes idegenbeli meccsen képesek voltak legalább egy gólt szerezni. A Viborg csapatáról is ugyanez elmondható, ám azt is megfigyelhetjük, hogy minden egyes hazai meccsén eddig kapott legalább egy gólt a csapat. Egy szó, mint száz a statisztikai adatok alapján a gólváltás esélye 68%, míg a hazai sikerre 61,88% esély van. Ilyen adatok ismeretében érdemes minimális összeggel ezt a két opciót “harcba” küldeni, hiszen az így kapott 2.87-es szorzó a statisztikai adatok alapján igencsak nagy valószínűséggel “zöldülhet”!

Predikció : 
Viborg + Igen (1×2 + Mindkét csapat szerez gólt)
Odds: 2.87

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: